ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να τα… Τουμπ-ΑΡΗ όλα! Ντέρμπι “απαντήσεων” κόντρα σε προβλήματα, πίεση και ΠΑΟΚ! (18:30 – PRESSARIS LIVE)

Να τα… Τουμπ-ΑΡΗ όλα! Ντέρμπι “απαντήσεων” για τον Άρη κόντρα σε προβλήματα, πίεση και ΠΑΟΚ το σημερινό στην Τούμπα (18:30-PRESSARIS LIVE) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ με θέα την Ευρώπη.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος καλείται να βρει τον ποδοσφαιρικό της εγωισμό, το καθαρό μυαλό, αλλά και τις αγωνιστικές λύσεις για να… αποδράσει με ένα πολύτιμο “τρίποντο” από μια έδρα, στην οποία κατάφερε να κάνει το ίδιο στις 28 Νοεμβρίου, όταν πήρε πολύτιμη νίκη (0-1), προερχόμενη από το εντός έδρας Βατερλό της συντριβής (0-5) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σήμερα ο Άρης θα πρέπει να προσπεράσει την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό, τη δεδομένη πίεση που δημιουργείται τρεις “στροφές” πριν από την αυλαία του πρωταθλήματος και φυσικά τα προβλήματα των απουσιών.

Ο Αργεντίνος τεχνικός θα στερηθεί τις απουσίες τρεις ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν στο τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα και αποτελούν από τα “κλειδιά” της ομάδας. Ο λόγος φυσικά για τους τραυματίες Εντιαγέ, Σάσα και Γκάνεα. Σε αντίθεση επιστρέφει φωνάζοντας παρών ο Καμαρά. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είμαστε όλοι στην ίδια γραμμή για να πετύχουμε τον στόχο μας», είπε οΜπούργος σχολιάζοντας πριν από το σημερινό παιχνίδι.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής παίκτες: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λουίς Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

Την ίδια ώρα στον ΠΑΟΚ, δεν ο Ράτζβαν Λουτσέσκου δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ οι Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ ακολούθησαν ατομικό στο γήπεδο, με τους Βιεϊρίνια και Κρέσπο να κάνουν θεραπεία και τρέξιμο. Η αποστολή θα ανακοινωθεί πριν από τη σέντρα και μένει να διαπιστωθεί αν σε αυτή θα βρίσκονται οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Καντουρί που απουσίαζαν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαιτητής: Μπριχ (Γερμανία)

Βοηθοί : Λουπ (Γερμανία), Κέμπτερ (Γερμανία)

4ος : Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR : Γκέραχ (Γερμανία), Φωτόπουλος (Αθηνών).

To Top