ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να… τελειώσει τη “δουλειά”! Για την πρόκριση ο Άρης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (20:00 – PRESSARIS LIVE)

Να… τελειώσει τη “δουλειά”! Για την πρόκριση ο Άρης κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (20:00 – PRESSARIS LIVE) στο Superbet Arena – Giulești Stadium του Βουκουρεστίου, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League…

Οι κιτρινόμαυροι έχουν το προβάδισμα της νίκης με 1-0 από το πρώτο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης και κατεβαίνουν σήμερα στο γήπεδο με έναν και μοναδικό στόχο: να σφραγίσουν την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία του συγκεκριμένου Ευρωπαϊκού κυπελλου.

«Ήρθαμε στο Βουκουρέστι για να πάρουμε την πρόκριση, ξεχνάμε το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, κρατάμε μόνο την εμφάνιση. Είπα στα παιδιά πως για να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και θέλουμε να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση στα πλέι οφ», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τόλης Τερζής.

Την ίδια ώρα και ο Ντομαγκόι Πάβιτς υπογράμμισε από την πλευρά του: «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδια, να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Αν κάνουμε μια εμφάνιση ανάλογη του πρώτου αγώνα και δώσουμε το 100%, θα μπορέσουμε να προκριθούμε».

Αγωνιστικά ο Τερζής είδε με ικανοποίηση να φωνάζει “παρών” ο Νταρίντα, ο Μπράμπετς έμεινε στη Θεσσαλονίκη, ενώ η συμμετοχή του Κουέστα θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Από την άλλη, η Ντιναμό Κιέβου θα υποδεχθεί τον Άρη σε ουδέτερη έδρα, έχει την πίεση για την ανατροπή του σκορ, με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να (προσ)καλεί τους Ρουμάνους συμπατριώτες του να δώσουν το παρών στο γήπεδο. Το μοναδικό πρόβλημα για τους Ουκρανούς είναι ο τραυματίας Ποπόφ (το Νο4 στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρη).

Διαιτητής θα είναι ο Αυστριακός Σεμπάστιαν Γκίσαμερ. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Ρίντελ και Σράινερ και τέταρτος ο Άλτμαν, όλοι από την Αυστρία.

To Top