ΜΠΑΣΚΕΤ

“Να φέρουμε και κανένα όνομα, να πουλήσουμε κανένα διαρκείας…”

“Να φέρουμε και κανένα όνομα, να πουλήσουμε κανένα διαρκείας”. Ατάκα που ανήκει σε άλλες δεκαετίες, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως είναι η κεντρική φιλοσοφία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, που δεν έχει κατανοήσει ή συναισθανθεί ακόμα τι εστί Άρης κι ας είναι Αρειανός.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Λοιπόν, ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα έπρεπε πρώτος από όλους να έχει αντιληφθεί ότι ο κόσμος στηρίζει ένα εγχείρημα όταν αυτό υπάρχει και λειτουργεί σε στέρεες βάσεις.

Ο κόσμος στηρίζει και γεμίζει το Παλέ, γιατί αντιλαμβάνεται τις τεράστιες αγωνιστικές δυσκολίες και βάζει πλάτη, όπως έκανε τις δύο τελευταίες σεζόν.

Το Παλέ ήταν κατάμεστο τουλάχιστον σε 8-9 από τα 13 εντός έδρας παιχνίδια του Άρη την περασμένη σεζόν, όχι γιατί οι φίλαθλοι ξετρελάθηκαν με αυτά που έβλεπαν. Τα μάτια τους πονούσαν…

Άφηναν τα λεφτά και τη φωνή τους στο γήπεδο, γιατί έπρεπε να στηρίξουν μια ομάδα, που δεν απέδωσε αυτά που όλοι περίμεναν στο παρκέ και απέτυχε αγωνιστικά.

Ο κόσμος του Άρη στηρίζει όταν ακούει αλήθειες, όταν βλέπει υποσχέσεις να γίνονται πράξεις και είναι λογικό να του… γυρνάει το μυαλό, όταν ακούει σαχλαμάρες και υποσχέσεις να γίνονται νέες υποσχέσεις.

Αν ο Δημήτρης Γουλιέλμος ή όποιος τον συμβουλεύει, θεωρεί ότι αν κλείσει ένα “όνομα”, θα πουλήσει παραπάνω διαρκείας, τότε ο Άρης έχει θέμα σαν μπασκετικό τμήμα.

Ο Αρειανός θέλει να ακούσει πόσους παίκτες θα πληρώνει του χρόνου ο Άρης (κοντά στους… 30), θέλει να καταλάβει τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει – ως φιλοσοφία – η διοίκηση της ΚΑΕ και ο ιδιοκτήτης της, θέλει να δει ένα πλάνο να εφαρμόζεται (ευχής έργο είναι με ένα τέτοιο να έρχεται αύριο ο Σανικίτζε), θέλει να δει πράξεις.

Στον Αρειανό δεν λείπει το “όνομα”. Στον Αρειανό λείπει η κανονικότητα, την οποία ο Γουλιέλμος επανέφερε μετά τη λαίλαπα Λάσκαρη για λίγους μήνες και με σχεδόν αποκλειστικά δικούς του κακούς χειρισμούς αυτή χάθηκε πάλι.

Το αν ένας παίκτης “όνομα” υπάρχει στο προσκήνιο για τον Άρη, είναι θέμα που αφορά τον Σούλη Μαρκόπουλο, προφανώς και τον Βίκτορ Σανικίτζε και φυσικά τον ιδιοκτήτη αν κάνει ή όχι για την ομάδα. Δεν είναι αυτό το ζήτημα. Αν κρίνουν ότι ο Χ παίκτης τους κάνει αγωνιστικά, ας τον αποκτήσουν.

Αν, όμως, το “όνομα” είναι στόχος του Άρη “για να πουλήσουμε κανένα διαρκείας”, τότε πραγματικά ο γυαλός δεν είναι στραβός, ο Άρης αρμενίζει στραβά. Είναι τελείως σε λάθος βάση όλη η φιλοσοφία που λειτουργεί ο οργανισμός.

Ας λύσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ το ban, ας είναι συνεπής στους διακανονισμούς, ας φροντίσει να θωρακίσει την ΚΑΕ με σωστά στελέχη – που δεν θα σηκώνουν το τηλέφωνο για να μοιράσουν ειδήσεις, έτσι δεν είναι; – ας καταφέρει να έχει πληρωμένη την τρέχουσα ομάδα (όπως την είχε πέρσι σε πολύ μεγάλο βαθμό κι αυτό το πιστώνεται) και ο κόσμος εκεί θα είναι, με ή χωρίς διαρκείας. Το χέρι στην τσέπη πάντα το βάζει και τη φωνή του την αφήνει στην κερκίδα, αρκεί να μην τον περνάει κανείς για… μπούφο.

To Top