“Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”

Η Εύα Κατωπόδη, ένα από τα βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη μίλησε  για τη νέα χρονιά και τις βλέψεις της ομάδας της.

Για την Α1 και τους στόχους του Άρη: «Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό φέτος. Είμαστε και λιγότερες ομάδες από πέρσι. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και ευελπιστούμε σε μια καλύτερη θέση από τη περσινή! Θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά. Δεν υπήρχαν ιδιαίτεροι τραυματισμοί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από τον προπονητή και από τις συμπαίκτριές μου. Δίνουμε έμφαση σε συγκεκριμένα κομμάτια και στην επίθεση και στην άμυνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα».

Σχετικά με τη νέα ξένη του Άρη, την Μονίκ Όλιβερ και τις ξένες των υπολοίπων ομάδων: «Η νέα ξένη της ομάδας μου, η Όλιβερ, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και παρ’ όλο που είναι μικρή σε ηλικία πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι πολύ δυνατή κάτω από τη ρακέτα και χρειαζόμασταν μια τέτοια ξένη. Τις ξένες των άλλων ομάδων περιμένω να τις δω μέσα στο πρωτάθλημα για να έχω γνώμη και εύχομαι καλή επιτυχία και υγεία σε όλες τις ομάδες».

πηγή: insidesports.gr

To Top