ΝΒΑ: Ανταλλαγή εν ώρα… αγώνα για τον «μουδιασμένο» Μπαρνς! (videos)

Οι Μάβερικς έγραψαν… ιστορία, αφού παραχώρησαν τον Χάρισον Μπαρνς με ανταλλαγή κατά την διάρκεια του αγώνα στους Χόρνετς, με αποτέλεσμα ο έμπειρος φόργουορντ να μείνει στον πάγκο στην τέταρτη περίοδο και να παρακολουθεί «μουδιασμένος».

Στο ΝΒΑ έχουν γίνει ανά καιρούς πολλά περίεργα πράγματα. Το να παραχωρηθεί ένας παίκτης με ανταλλαγή ενώ παίζει αγώνα δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά! Ο Χάρισον Μπαρνς θα έχει να λέει ότι το έζησε και αυτό όμως, αφού ξεκίνησε τον αγώνα των Μάβερικς με τους Χόρνετς (νίκη με 99-93 για τους πρώτους) ως παίκτης του Ντάλας, αλλά μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι ήταν παίκτης των Κινγκς (!), αφού τον είχαν παραχωρήσει με ανταλλαγή οι Μαβς!

Το γεγονός μάλιστα ότι έκλεισε το deal κατά την διάρκεια του αγώνα, υποχρέωσε τον τεχνικό των Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ, να κρατήσει στον πάγκο τον Μπαρνς στην τέταρτη περίοδο του παιχνιδιού για να μην υπάρξει κάποιο… απρόοπτο (τραυματισμός) και χαλάσει η συμφωνία! Κάπως έτσι, ο Μπαρνς ολοκλήρωσε την θητεία του στο Ντάλας σημειώνοντας 10 πόντους με 4/13 σουτ στο τελευταίο του παιχνίδι στην ομάδα.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι κάποια Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Μπαρνς είχε ενημερωθεί πως υπάρχει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί με ανταλλαγή, αλλά παρόλα αυτά ζήτησε να αγωνιστεί, κάτι που δεν συνηθίζεται γενικά, με τις ομάδες να αφήνουν συνήθως εκτός αγώνα τους παίκτες που εμπλέκονται σε συζητήσεις. Οι Μαβς σεβάστηκαν έτσι την επιθυμία του Μπαρνς, ωστόσο όταν πλέον το deal ολοκληρώθηκε δεν είχαν πλέον άλλη επιλογή από το να τον αποσύρουν από το παρκέ, αφού πλέον… δεν ήταν παίκτης τους.

Την φετινή σεζόν ο Μπαρνς έχει 17.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο και μέχρι να αποχωρήσει από την ομάδα ήταν ο δεύτερος σκόρερ της, πίσω μόνο από τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος φέτος έχει 20.7 πόντους μέσο όρο.

Δείτε τα βίντεο:

To Top