ΝΒΑ – Βοϊναρόφσκι: “Μετάνιωσα για το μέιλ”

Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι επέστρεψε στις δημοσιογραφικές επάλξεις και μίλησε στη New York Post για το λάθος που έκανε, όπως εξήγησε, αλλά και για το πόσο έχει μετανιώσει.

Ένα υβριστικό μέιλ προς τον γερουσιαστή του Μιζούρι, Τζος Χάλεϊ, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας (το δημοσίευσε ο ίδιος ο θιγόμενος) εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι. Ο μεγαλοδημοσιογράφος του ESPN βρέθηκε άμεσα στο επίκεντρο της προσοχής, με το τηλεοπτικό δίκτυο να τον θέτει άμεσα σε διαθεσιμότητα, η οποία κράτησε εν τέλει δύο εβδομάδες.

Από την Παρασκευή 24 Ιουλίου επέστρεψε στις δημοσιογραφικές επάλξεις, με τον τραυματισμό του Ντομάντας Σαμπόνις να αποτελεί το πρώτο τιτίβισμά του μετά από αρκετές ημέρες. Ακολούθως, ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι μίλησε στη New York Post για όσα έγιναν, το λάθος του και το γεγονός πως έχει μετανιώσει για ό,τι συνέβη.

“Μετάνιωσα που έστειλα αυτό το μέιλ. Δεν έχω συνηθίσει να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά έστειλα αυτό το μέιλ και το μετανιώνω. Δεν γίνεται να στέλνω ένα μέιλ σαν αυτό σε έναν γερουσιαστή ή οποιονδήποτε άλλον, από την στιγμή που έχω τέτοια θέση στο ESPN. Δεν είναι αυτός ο πρέπων τρόπος για να εκφραστώ απέναντι στον οποιονδήποτε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο οποίος ακολούθως κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του ESPN να τον θέσει διαθεσιμότητα για περίπου δύο βδομάδες: “Κατανοώ την απόφαση που πάρθηκε. Την αποδέχομαι μάλιστα, δεν τους άφησα άλλη επιλογή. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι σαν αυτό που έκανα εγώ και να μην περιμένεις πως θα υπάρξουν συνέπειες”.

Για να συνεχίσει: “Νιώθω πολύ πιο άνετα να βγάζω εγώ μια είδηση, παρά να είμαι ο ίδιος η είδηση. Είμαι περήφανος να αφήνω τις ιστορίες μου να αποτελούν την είδηση ή ακόμη περισσότερο το πρωτάθλημα να είναι η πηγή των ειδήσεων. Τώρα όμως, οι πράξεις μου είχαν ως αποτέλεσμα να γίνω ο ίδιος η είδηση”.

To Top