ΝΒΑ: Ζήτησε ανταλλαγή ο Άντονι Ντέιβις, καραδοκούν οι Λέικερς

Θέμα χρόνου είναι η αποχώρηση του Άντονι Ντέιβις από τους Πέλικανς με τον παίκτη να ενημερώνει την ομάδα του πως δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και να ζητάει άμεσα ανταλλαγή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο μάνατζερ του Άντονι Ντέιβις, Ριτς Πολ, ενημέρωσε τη διοίκηση των Πέλικανς πως ο πελάτης του δεν θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο αλλά προτιμάει να δοθεί ως ανταλλαγή.

Ο Ντέιβις είχε το δικαίωμα να υπογράψει πενταετή επέκταση ύψους 240 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά η συγκεκριμένη προοπτική δεν τον ενδιαφέρει. Αντιθέτως, ο Ριτζ Πολ ξεκαθάρισε πως ο 25χρονος σούπερσταρ επιθυμεί να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να κερδίζει συνεχώς και να διεκδικήσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι εναπομείναντες ημέρες μέχρι τη λήξη της διορίας για κάποια ανταλλαγή (7 Φεβρουαρίου) αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού οι ομάδες που θα σπεύσουν είναι πολλές, με τους Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς να θεωρούνται από τα ισχυρά φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Ντέιβις έχει αγωνιστεί σε 41 παιχνίδια τη φετινή σεζόν σημειώνοντας κατά μέσο όρο 29.3 πόντους, 13.3 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ σε περίπου 37 λεπτά συμμετοχής.

To Top