ΝΒΑ: Κοντά στους Ρόκετς ο Καρμέλο, έμεινε στο L.A. o Τεόντοσιτς

Ο Καρμέλο Άντονι… πλησιάζει στους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι ετοιμάζονται να «χτίσουν» ένα πολύ δυνατό Big Three με τον «Μέλο», τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Κρις Πολ.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρμέλο Αντονι, ο οποίος επιμένει πως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Οκλαχόμα. Από την άλλη, βέβαια και η ομάδα του Ράσελ Ουέστμπρουκ θέλει να… γλιτώσει το συμβόλαιό του για οικονομικούς λόγους.

Οι Θάντερ δεν βρίσκουν ομάδα για να τον ανταλλάξουν και έτσι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να λύσουν το συμβόλαιο του. Μάλιστα, ήδη του έχουν επιτρέψει να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες για το μέλλον του.

Ο Άντονι είναι στις τελικές επαφές με τους Ρόκετς για την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου συνεργασίας, αντί πέντε εκατομμυρίων δολαρίων. Αν προχωρήσει το σχετικό deal, τότε οι «ρουκέτες» θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο και θα συνεχίσουν να πετούν… φωτιές στην επίθεσή τους.

Ακόμα, οι Κλίπερς κράτησαν και τυπικά τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Λος Άντζελες. Στις αρχές του καλοκαιριού ο Σέρβος γκαρντ έκανε opt in στη συμφωνία του με τους Κλίπερς, όμως η φημολογία ήθελε την ομάδα του «ΛΑ» να τον αποδεσμεύει, για να κάνει χώρο στο σάλαρι καπ και να… αποφύγει τον φόρο πολυτελείας.

Τελικά, τα δεδομένα άλλαξαν. Έτσι, η προθεσμία που είχαν για να τον αφήσουν ελεύθερο (15/7) πέρασε, δίχως εξελίξεις. Ο Μίλος, λοιπόν, συνεχίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη και θα λάβει 6,3 εκατομμύρια δολάρια για την σεζόν 2018-2019.

To Top