ΝΒΑ: «Μίδας» στο Φοίνιξ ο Μπούκερ, «σφήκα» ο Μπιγιόμπο

Στα 21 μόλις του χρόνια -κλείνει τα 22 τον Οκτώβριο- ο Ντέβιν Μπούκερ υπέγραψε το νέο του «χρυσό» πενταετές συμβόλαιο με τους Φοίνξ Σανς.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει στην ομάδα της Αριζόνα μέχρι το 2023 εισπράττοντας συνολικά 158 εκατομμύρια δολάρια και έγινε επίσημα το πρώτο μέλος της κλάσης του ΝΒΑ ντραφτ 2015 που υπέγραψε πρόωρη επέκταση συμβολαίου και μάλιστα για το maximum.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μπούκερ είχε 24.9 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ μέσο όρο σε 34.5 λεπτά συμμετοχής, όντας ο ηγέτη των Σανς.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε τριπλή ανταλλαγή ανάμεσα σε Μάτζικ, Χόρνετς και Μπουλς. Ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο θα αφήσει τους Μάτζικ για να αγωνιστεί στους Χόρνετς, ενώ η ομάδα του Ορλάντο θα αποκτήσει τον Τιμοφέι Μοζγκόφ αλλά και τον Τζέριαν Γκραντ από τους Μπουλς.

Για να ολοκληρωθεί το deal, ο οργανισμός του Σικάγο απέκτησε τον Τζούλιαν Στόουν, με τις τρεις ομάδες να μένουν ευχαριστημένες από την έκβαση της συμφωνίας

To Top