ΝΒΑ: Στους Νάγκετς ο Τόμας, στους Νετς ο Φαρίντ

Στους Ντένβερ Νάγκετς κατέληξε τελικά ο Αϊζάια Τόμας για την επόμενη σεζόν, συμφωνώντας με το μίνιμουμ συμβόλαιο των βετεράνων.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μετά από μία σεζόν γεμάτη προβλήματα, ο Τόμας αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση των Νάγκετς για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα του αποφέρει το μίνιμουμ ποσό για τους βετεράνους (2,2 εκατομμύρια δολάρια).

Ο Τόμας, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε Καβαλίερς και Λέικερς, έψαχνε ένα συμβόλαιο κοντά στα 15-20 εκατομμύρια δολάρια, όμως καμία ομάδα δεν τον εμπιστεύτηκε. Τελικά, ο πρώην άσος των Σέλτικς θα αγωνιστεί στο Ντένβερ, έχοντας τον ρόλο του έκτου παίκτη και του αναπληρωματικού πόιντ γκαρντ, πίσω από τον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Οι Νάγκετς όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Συμμετείχαν σε τριπλή ανταλλαγή παραχωρώντας τους Κένεθ Φαρίντ, Νταρέλ Άρθουρ και μια επιλογή πρώτου γύρου στο επόμενο ντραφτ στους Νετς, οι οποίοι με τη σειρά τους παραχώρησαν τον Τζέρεμι Λιν στους Χοκς. Τα «Γεράκια» απέκτησαν τα δικαιώματα του Αισάια Κορντινιέ, ενώ οι Νάγκετς απέκτησαν τον Αϊζάια Ουάιτχεντ από τους Νετς.

To Top