ΝΒΑ: Υποχώρησαν 6οι οι Λέικερς, στο Νο3 οι Νάγκετς, η εικόνα των playoffs! (photos)

Οι Ντάλας Μάβερικς βρίσκονται πια στην 5η θέση της Δύσης, σπρώχνοντας στην 6η τους πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς!

Ωστόσο, η επικράτηση των Ντένβερ Νάγκετς στο Λος Άντζελες απέναντι στους Κλίπερς, έφερε την ομάδα του Μάικ Μαλόουν στην 3η και αυτή του Ταϊρόν Λου στην 4η! Κάτι που σημαίνει ότι τα ζευγάρια των playoffs παραμένουν τα ίδια. Αν η κανονική περίοδος ολοκληρώνονταν αυτή τη στιγμή, στον 1ο γύρο θα είχαμε Κλίπερς – Μάβερικς, Νάγκετς – Λέικερς! Ζευγάρια που σχηματίστηκαν και το καλοκαίρι στη «φούσκα», το πρώτο στον 1ο γύρο (4-2 οι Κλίπερς) και το δεύτερο στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας (4-1 οι Λέικερς).

Στο μεταξύ, οι Πέλικανς μείωσαν στις δύο νίκες τη διαφορά για να προλάβουν το play-in τουρνουά. Σε αυτό βρίσκονται οι Μπλέιζερς, οι Γκρίζλις, οι Ουόριορς και οι Σπερς, για μία θέση στα playoffs!

Στην Ανατολή, το play-in είναι λίγο πιο ξεκάθαρο, με τους Μπουλς και τους Ράπτορς να απέχουν τρεις νίκες από τη 10η θέση! Στο play-in βρίσκονται οι περσινοί φιναλίστ Μαϊάμι Χιτ, μαζί με τους Πέισερς, Χόρνετς και Ουίζαρντς.

Πάντως, η μάχη για τις θέσεις 4 έως 7 εξακολουθεί να μαίνεται: Νικς 35-28, Χοκς 35-30, Σέλτικς 34-30 και Χιτ 34-30.

Την ίδια ώρα, σε Ανατολή και Δύση, από δύο ομάδες αναζητούν την κορυφή. Στην Ανατολή, οι Νετς (43-21) μάχονται με τους Σίξερς (42-21) και στη Δύση οι Σανς (45-18) και οι Τζαζ (46-18).

To Top