ΝΒΑ: Φαβορί η Disney World για να φιλοξενήσει το υπόλοιπο της σεζόν

Η Disney World που βρίσκεται στο Ορλάντο είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει το υπόλοιπο της σεζόν στο ΝΒΑ, με τη συγκέντρωση όλων των ομάδων σε αυτή να κερδίζει συνεχώς έδαφος.

O Άνταμ Σίλβερ διατηρεί ακόμη κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με το πότε και το πώς θα επιστρέψουν οι ομάδες του ΝΒΑ στην δράση. Η σταδιακή επάνοδος στα προπονητικά κέντρα για τις περισσότερες εξ αυτών ήταν ένα σημαντικό βήμα προόδου, την ώρα που το ΝΒΑ εξακολουθεί να “ζυγίζει” τις καταστάσεις αναφορικά με το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Το δίλημμα “Ορλάντο/Disney World ή Λας Βέγκας” ήταν αυτό που είχε ξεχωρίσει από νωρίς σε περίπτωση που οι ομάδες συγκεντρώνονταν σε μία περιοχή, με τον Σαμς Καράνια να ξεχωρίζει το πρώτο ως φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Επίσημη θέση δεν υπάρχει ακόμη γι αυτό, αλλά μοιάζει αρκετά πιθανό ως σενάριο δεδομένου ότι η Disney World επιτρέπει την παρουσία όλων (και των τριάντα) αποστολών, δίχως την αίσθηση του… περιορισμού, λόγω της τεράστιας έκτασης και των εγκαταστάσεων που υπάρχουν σε αυτή.

Από την πλευρά του, ο Άνταμ Σίλβερ αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, για το τι μέλλει γενέσθαι στο ΝΒΑ για το 2020/21.

To Top