ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νεβίνσκι: “Να κρατήσουμε το μηδέν, ο Άρης έχει αβαντάζ με τον κόσμο στο πλευρό του”

Ο Βλάντιμιρ Νεβίνσκι, προπονητής της Γκόμελ μίλησε στο Κλεάνθης Βικελίδης για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Όπως τόνισε ο προπονητής των Λευκορώσων αρχικά: “Είμαστε στα μέσα του πρωταθλήματος, είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και πιστεύουμε να προχωρήσουμε”.

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: “Τα πιο απλά πράγματα θα καθορίσουν το παιχνίδι, όπως το να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και αν μπορέσουμε να είμαστε καλοί επιθετικά θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για τους ποιους παίκτες ξεχωρίζει: “Αρκετοί από την προηγούμενη σεζόν έχουν φύγει, όπως ο Καμαρά που πήγε στον Ολυμπιακό, αλλά έχουν έρθει αρκετές παίκτες που ξεχωρίζουν. Μπράμπετς, Κουέστα, Φαμπιάνο, αλλά και ο Γκρέι ξεχωρίζουν. Γενικά είναι μια καλή ομάδα, αν και δεν ξεκίνησε το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Για τα χαρακτηριστικά της Γκόμελ είπε: “Η ομάδα μας έχει πολύ ισχυρό χαρακτήρα, γιατί φέτος έχουμε κερδίσει το κύπελλο, παρόλο που κανείς μας πίστευε και αποδείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα. Έχουμε αρκετούς παίκτες που είναι διεθνείς με την Λευκορωσία και έχουν εμπειρία, παίζοντας σε ξένα πρωταθλήματα. Τα αδύναμα σημεία μας, ελπίζω να μην τα δείξουμε αύριο”.

Για τους δυο αγώνες στο Κλεάνθης Βικελίδης και τον κόσμο του Άρη: “Κατ’ αρχάς, είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα, το ότι το ένα από τα δυο ματς δεν θα έχει φιλάθλους. Το δεύτερο μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν παίζουμε στην έδρα μας, μια και είμαστε πολύ δημοφιλείς στη χώρα μας, με πολλούς φιλάθλους. Ο Άρης έχει αβαντάζ με τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο με τους οπαδούς του. Ο αρχηγός μας ρωτήθηκε σχετικά, αλλά είπε ότι δεν το θεωρεί μειονέκτημα, αυτή είναι η γνώμη της ομάδας”.

Για τον Μπούργος που θα αντιμετωπίσει: “Οι διεθνείς αγώνες πολύ σημαντικοί για όλους μας, θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι ως πρώτος προπονητής στην Ευρώπη με την Γκόμελ κι εύχομαι η σειρά των δυο αγώνων να είναι πολύ ενδιαφέρουσα”.

Για τις υψηλές θερμοκρασίες: “Μερικές φορές έχουμε κι εμείς τέτοιες θερμοκρασίες, οι παίκτες είναι ήδη συνηθισμένοι. Η θερμοκρασία θα είναι η ίδια και για τις δυο ομάδες”.

To Top