Νεκρός ο Χάνεϊκατ της Χίμκι από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς

Τραγικό τέλος βρήκε ο Τάιλερ Χάνεϊκατ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο φόργουορντ της Χίμκι βρέθηκε νεκρός, έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς έξω από το σπίτι του.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες διεκδικούσε με την Χίμκι την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, είναι νεκρός!

Οπως μεταδίδουν τα αμερικάνικα πρακτορεία ειδήσεων, ο Αμερικανός φόργουορντ που έπαιξε την περασμένη σεζόν στη ρωσική Χίμκι, σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι του στο Σέρμαν Όουκς της Καλιφόρνια, έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, σε μία απίστευτη είδηση που έχει σοκάρει το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, η επίλεκτη ομάδα κρούσης εισέβαλε στο διαμέρισμα και βρήκαν νεκρό τον άνθρωπο που φέρεται να είναι ο Χάνεϊκατ. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα, προκειμένου να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση, αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Λίγη ώρα μετά την τραγική είδηση, ένας από τους παίκτες που γνώριζαν τον Χάνεϊκατ και υπήρξε αντίπαλός του στα χρόνια του γυμνασίου, ο Σόλομον Χιλ, ανάρτησε μήνυμα στο Twitter.

To Top