ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νεκρός φίλαθλος από πτώση στις… εξέδρες

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αμερική η είδηση του θανάτου ενός άνδρα φιλάθλου από πτώση στο… κενό στο Turner Field της Ατλάντα, κατά τη διάρκεια αγώνα μπέιζμπολ!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, οι Αρχές της περιοχής ανακοίνωσαν πως ο άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από την πτώση του από το πάνω διάζωμα στα καθίσματα κοντά στο γήπεδο, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του εκλιπόντος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας ήταν κοντά στα 60 και έπεσε από το πάνω διάζωμα του Turner Field κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Atlanta Braves κόντρα στους New York Yankees, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα αυτοκτονίας. Μάλιστα, σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας κρεμόταν από ένα σκοινί πριν πέσει στο… κενό.

Άμεσα, οι άνθρωποι του γηπέδου προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, αργότερα, η Αστυνομία της Ατλάντα ανακοίνωσε τον θάνατό του. Ανάλογη ήταν και η επίσημη τοποθέτηση από τους Atlanta Braves, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το περιστατικό.

Πηγή: onsports.gr

To Top