Νεμπεγλέρας: Τέλος η μπάλα στα 45, «στροφή» στην προπονητική!

Στα 45 του ο Κώστας Νεμπεγλέρας αποφάσισε να βάλει οριστικό τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να ασχοληθεί άμεσα με την προπονητική.

Ο έμπειρος Θεσσαλός μέσος φόρεσε τη φανέλα του Άρη σε 109 αγώνες, αποτελώντας και αρχηγός της ομάδας, σε 109 αγώνες, ενώ σκόραρε και τέσσερα γκολ. Ο Νεμπεγλέρας τερμάτισε τη σπουδαία καριέρα του στον Ηρακλή Λάρισας στη Γ΄ Εθνική ενώ είχε βρεθεί και άλλες φορές κοντά στο φινάλε, αλλά τελικά συνέχιζε.

Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα σε επαγγελματικές συμμετοχές, έχει χριστεί διεθνής με την εθνική ανδρών, ενώ στην πλούσια καριέρα του, ξεκίνησε το 1993 από τη Λάρισα και έπαιξε ακόμα σε Πανηλειακό, Ηρακλή, Άρη (από μια τετραετία στους δυο Θεσσαλονικείς), Ατρόμητο, ξανά ΑΕΛ και εν συνεχεία σε πιο μικρές κατηγορίες, από το 2015 και ύστερα, με Αχιλλέα Φαρσάλων, Δάφνη Γλαύκης, Ατρόμητο Παλαμά και μέχρι πρότινος Ηρακλή Λάρισας.

Ο Λαρισαίος, που το 2018 ήταν τεχνικός διευθυντής στα Τρίκαλα, ήδη αποφάσισε να ασχοληθεί άμεσα με την προπονητική και εξετάζει κρούσεις από ομάδες.

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

To Top