ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νεντίδης: “Πλήρης ο Άρης, φαβορί για άνοδο”

Ο Νίκος Νεντίδης  προπονητής του Αγροτικού Αστέρα μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, μετά τον αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στο Foxbet.gr θα βρείτε καθημερινά προτάσεις με ταμείο τα πιο πλούσια ρεπορτάζ για όλες τις αναμετρήσεις του κουπονιού, όπως το Λάρισα – Ηρακλής, που ολοκληρώνει την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena fm:

«Υπάρχει καλή οργάνωση και είμαι τυχερός που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στον Άρη. Έχει πολύ καλές μονάδες και έναν καλό προπονητή. Είμαστε καλά, τα παιδιά έχουν βρεθεί μεταξύ τους στον Αγροτικό Αστέρα. Οι νέοι ξένοι και ο Τάι και ο Φιλίπποφ είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και καλά παιδιά.

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με την κατηγορία. Θεωρώ ο Άρης από θέμα ρόστερ είναι ο πληρέστατος.  Έχει προπονητή που γνωρίζει την κατηγορία. Έχει έδρα και κόσμο. Και ο ΟΦΗ έχει κάνει μεταγραφές και μαζί Απόλλωνα θα έχουν τον πρώτο λόγο

Ο Αγροτικός Αστέρας έχει 20 νέα παιδιά. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια βάση για το μέλλον. Εχει αλλάξει η νοοτροπία στον Εύοσμο. Είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα για το μέλλον. Θέλουμε η ομάδα να ανέβει όσο πιο ψηλά στην κατηγορία.

Θέλουμε να χαίρεται ο κόσμος με αυτό που θα βλέπει. Τα βήματα που γίνονται από τον πρόεδρό μας τον κύριο Θεοδωρίδη και όλη την ομάδα είναι πολύ σημαντικά.»

To Top