ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νετζήπογλου: Άρπαξε την ευκαιρία, ευνοήθηκε από την ξαφνική απουσία του ΝτεΚόζι

Στον αγώνα με τον Ιωνικό ο Όμηρος Νετζήπογλου άρπαξε την ευκαιρία από… τα μαλλιά δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει.

Μπορεί να ήταν μόνο ένα παιχνίδι, όμως έδειξε πως έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να εξελιχθεί στον παίκτη που και ο ίδιος θέλει και που έχουν φανταστεί ή προβλέψει όσοι τον παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια σε προπονήσεις και αγώνες.

Ο 18χρονος γκαρντ του Άρη έδειξε πως δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, κάτι που το είδαμε τόσο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, όσο και στα δύο πρώτα του επίσημα παιχνίδια ως επαγγελματίας απέναντι σε Κολοσσό και Ιωνικό.

Ο Νετζήπογλου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό ευχαρίστησε τους προπονητές και τους συμπαίκτες του για την εμπιστοσύνη, όμως ίσως θα πρέπει να… ευχαριστήσει και λίγο παραπάνω τον Κουίντον ΝτεΚόζι, ο οποίος δηλώθηκε ξαφνικά απών για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Αμερικανός δεν έπαιξε και έτσι το κενό του κλήθηκε να γεμίσει ακόμα περισσότερο ο Νετζήπογλου, ο οποίος ούτως ή άλλως προοριζόταν να αγωνιστεί για ένα σημαντικό διάστημα. Ωστόσο, με την απουσία του ΝτεΚόζι, ο νεαρός γκαρντ ξεκίνησε στην πεντάδα, απέδειξε πως… το έχει από την αρχή και πείθοντας τον Σάββα Καμπερίδη, έμεινε στο παρκέ για 29:18, όντας δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής πίσω από τον Μάριο Τσάλμερς (29:49).

To Top