Νεϊμάρ: Βόμβες από τον πρώην μάνατζερ του Βραζιλιάνου για Ρεάλ και κόστος μεταγραφής

Ο πρώην μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, αποκάλυψε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ ονειρεύεται την απόκτηση του Βραζιλιάνου, αλλά και το ποσό που κοστίζει πλεόν ο Βραζιλιάνος.

Το όνομα του Νεϊμάρ παραμένει πάντα στο επίκεντρο. Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τον κρατήσει, ενώ η Μπαρτσελόνα ψάχνει τρόπο για να τον πάρει πίσω στην Ισπανία αν και αυτό φαντάζει αρκετά δύσκολο λόγω των οικονομικών συνθηκών.

Κάπου εδώ εμπλέκεται η μεγάλη αντίπαλος της Μπάρτα. Ο λόγος για την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θέλει να πάρει μία άτυπη ρεβάνς από τους Καταλανούς.

Ο Βάγκνερ Ριμπέιρο μίλησε στο ESPN για όλα τα θέματα που αφορούν τον Νεϊμάρ. Ο πρώην μάνατζερ του Βραζιλιάνου αναφέρθηκε στο τι συνέβη πριν από χρόνι και ο τότε πελάτης του κατέληξε στην Μπαρτσελόνα και όχι στη Μαδρίτη. “Όταν ο παίκτης ήταν ακόμη στη Σάντος, η Ρεάλ είχε στείλει ανθρώπους της στη Βαρκελώνη για να μιλήσουν μαζί μας και με τη βραζιλιάνικη ομάδα και η μεταγραφή είχε σχεδόν… κλείσει. Όμως ο Νεϊμάρ ήθελε να πάει στη Μπαρτσελόνα για να παίξει δίπλα στο Μέσι και τελικά αυτό υπερίσχυσε στο τέλος…”.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ και κυρίως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να δουν τον παίκτη στα λευκά. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων παραδέχτηκε σύμφωνα με τον Ριμπέιρο ότι ο Νεϊμάρ παραμένει το μεγάλο του όνειρο: “…πήγα στη Μαδρίτη πολλές φορές, επειδή ο Φλορεντίνο είχε σαν όνειρό του να αποκτήσει τον Νεϊμάρ η Ρεάλ. Τον περασμένο Μάιο συναντηθήκαμε στα γραφεία του και μου είπε ότι ακόμη ονειρεύεται αυτή τη μεταγραφή του Νεϊμάρ”.

Πάντως, αν θέλει η Ρεάλ να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο αφού σύμφωνα με τον πρώην μάνατζερ του το ποσό που πρέπει να ξοδέψει είναι φιξ. “Ο Νεϊμάρ πέρσι δεν είχε συγκεκριμένη τιμή. Η Παρί θα μπορούσε να ζητήσει 500 εκατ. ευρώ, επειδή είχε ακόμη πολλά χρόνια μπροστά του στο συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα. Φέτος όμως υπάρχει ήδη μία φιξ “τιμή” από τη FIFA, που προκύπτει ποσοστιαία από τα 222 εκατ. ευρώ που ξοδεύτηκαν για την απόκτησή του. Τώρα ο Νεϊμάρ κοστίζει 164 εκατ. ευρώ” είπε ο Ριμπέιρο και άναψε νέες φωτιές.

To Top