Νεϊμάρ: “Η ευτυχία είναι ο βασικός λόγος που έμεινα στην Παρί”

Ο Νεϊμάρ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά από το νέο συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν και δήλωσε ενθουσιασμένος που αποτελεί μέλος της, ενώ υποστήριξε πως το Champions League δεν είναι μακριά.

Μία ημέρα μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν που θα τον κρατήσει στο Παρίσι τουλάχιστον μέχρι το 2025 (θα συμπληρώσει έτσι μία οκταετία στην Πόλη του Φωτός, μετά τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017 έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ), ο Νεϊμάρ έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη.

Το μέσο που κατάφερε να την εξασφαλίσει ήταν ο τηλεοπτικός σταθμός “Telefoot”, με τον 29χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να αναφέρεται μεταξύ άλλων στους λόγους που τον ώθησαν να παραμείνει στην γαλλική ομάδα αλλά και στο μεγάλο στόχο της Παρί που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League.

“Ο βασικός λόγος που με κράτησε στην ομάδα είχε να κάνει με την ευτυχία. Είναι εκπληκτικό να αποτελώ κομμάτι αυτής της ομάδας και αυτού του συνόλου. Έχουμε έναν εξαιρετικό τεχνικό που θα μας βοηθήσει σημαντικά στο μέλλον. Ό,τι γίνει από εδώ και πέρα θα είναι βάσει ενός πρότζεκτ

Ο στόχος μου από τη στιγμή που έφτασα στην Παρί ήταν να βάλω την ομάδα μεταξύ των κορυφαίων, κάτι που καταφέρνουμε. Από ματς όπως αυτά με την Μάντσεστερ Σίτι συγκεντρώνουμε εμπειρία και μαθαίνουμε. Η Παρί είναι στο σωστό δρόμο, πλησιάζουμε στο στόχο μας και αισθανόμαστε πως είμαστε ικανοί να κατακτήσουμε το Champions League.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε, έχουμε πλησιάσει το στόχο μας. Εγώ προσωπικά έχω αλλάξει πολύ και έχω μάθει αρκετά πράγματα και θεωρώ πως έχω βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια ως παίκτης και ως άνθρωπος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

To Top