Νεϊμάρ: “Υπέγραφα ό,τι μου έλεγε ο πατέρας μου, ήταν όνειρό μου να παίξω στην Μπαρτσελόνα”

Ο Νεϊμάρ κατέθεσε στη δίκη όπου είναι κατηγορούμενος μαζί με άλλα οκτώ άτομα, για υπόθεση οικονομικής απάτης που αφορά τη μετακίνησή του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει πως ήταν αμέτοχος στις διαπραγματεύσεις.

Το πρωί της Δευτέρας (17/10) άρχισε η δίκη του Νεϊμάρ και των υπόλοιπων κατηγορούμενων για την υπόθεση διαφθοράς που αφορά την μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα και μία ημέρα αργότερα ήρθε η σειρά του σούπερ σταρ της Παρί να μιλήσει.

Αν και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να μιλήσει στο τέλος της δίκης του επιτράπει να το κάνει άμεσα ώστε να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις του με τους Παριζιάνους, με τον Νεϊμάρ να απαντάει μόνο στις ερωτήσεις των δικηγόρων του (η διαδικασία κράτησε περίπου δέκα λεπτά) και τον ίδιο να δηλώνει… άγνοια.

“Υπέγραφα πάντα αυτά που ο πατέρας μου, μου έλεγε να υπογράψω. Ο πατέρας μου είχε την ευθύνη στις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό μου”, τόνισε ο 30χρονος επιθετικός των πρωταθλητών Γαλλίας, για να προσθέσει:

“Ήξερα ότι υπήρχαν φήμες από άλλους συλλόγους. Αλλά πάντα ήθελα να παίξω για την Μπαρτσελόνα, ήταν όνειρό μου να παίξω εκεί όταν έφυγα από τη Σάντος και ακολούθησα την καρδιά μου.

Μπoρούσα να πάω Μαδρίτη, δεν θυμάμαι άλλες ομάδες, την τελευταία στιγμή έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στις δύο και πήγα στη Μπαρτσελόνα”.

To Top