Νικήτρια στην ανατροπή… της ανατροπής η Οσασούνα με τη Μαγιόρκα

Η Οσασούνα προηγήθηκε στην έδρα της Μαγιόρκα, οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω στο πρώτο μέρος, αλλά η ομάδα που χαμογέλασε στο φινάλε ήταν αυτή από την Παμπλόνα με το γκολ του Μαρτίνεθ στο 88ο λεπτό (3-2).

Για τους νησιώτες ήταν η δεύτερη σερί ήττα μετά τη συντριβή από την Ρεάλ Μαδρίτης μεσοβδόμαδα (6-1), ενώ η Οσασούνα συμπλήρωσε τρεις νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων που έδωσε.

Η Οσασούνα άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με δυνατό σουτ του Κότε για να πάρει το προβάδισμα η ομάδα από την Παμπλόνα, όμως η απάντηση της Μαγιόρκα ήταν άμεση ισοφαρίζοντας με την κεφαλιά του Ντάνι Ροντρίγκεθ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σάλβα Σεβίγια (12ο λεπτό, 1-1).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι και προσπάθησαν να ξαναπάρουν το προβάδισμα έχοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Οϊγέρ, όμως η Μαγιόρκα ήταν αυτή που πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Αφού ενόχλησε τρεις φορές τον Ερέρα, στην τέταρτη ο Φερ Νίνιο κατάφερε να σκοράρει και να γράψει την ανατροπή (49′, 2-1).

Η Οσασούνα ισοφάρισε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ινίγκο Πέρεθ (58ο λεπτό, 2-2) και στο 89ο λεπτό η Οσασούνα έσπασε την ισοπαλία και έφυγε με το διπλό με το γκολ του Χάβι Μαρτίνεθ (2-3, 88ο λεπτό) μετά την ασίστ του Σάντσεθ που είχε περάσει λίγο πριν στον αγωνιστικό χώρο.

Μαγιόρκα-Οσασούνα 2-3
(11΄ Ροντρίγκες, 45΄+4 Νίνο – 9΄ Κότε, 58΄ Πέρεθ, 88΄ Μαρτίνεθ)

To Top