ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νικητής με απόλυτη ευστοχία στον διαγωνισμό βολών της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ! (photos)

Διαγωνισμός βολών έλαβε χώρα σήμερα το απόγεμα στην μπασκέτα που υπάρχει έξω από την μπουτίκ της ΚΑΕ Άρης κατά τη διάρκεια του οποίου τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, από 7-12 και από 13-17 ετών, ενώ ο νικτής έλαβε μία φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος.

Όπως ενημέρωσε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ:

“Αγωνία και… ρεκόρ και στον δεύτερο διαγωνισμό ελευθέρων βολών, ο οποίος έλαβε χώρα στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”!

Ο διαγωνισμός έγινε για την πέμπτη μέρα των εκδηλώσεων της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. και σε αυτόν πήραν μέρος παιδιά από 7 έως 17 ετών. Ο Πασχάλης Κυργάκης ήταν ο μεγάλος νικητής, χωρίς να χάσει σουτ!

Στον πρώτο γύρο, ο Π. Κυργάκης είχε 5/5 προσπάθειες, όμως για να βγει ο αντίπαλός του στον τελικό χρειάστηκε… μπαράζ, αφού τρεις συμμετέχοντες ισοβάθμησαν με 4/5 προσπάθειες. Τελικά, ο Παναγιώτης Χαρισόπουλος με 4/5 σουτ και στο μπαράζ, πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Εκεί, ο Π. Κυργάκης έκανε επίσης 5/5 σουτ, κερδίζοντας τον αντίπαλό του ο οποίος είχε 4/5 προσπάθειες.

Ο νικητής θα πάρει μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ”.

To Top