Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων ο Λίλαρντ (video)

Το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού τριπόντων, ο Ντέμιαν Λίλαρντ κατέκτησε το μεγάλο βραβείο με τρομερή εμφάνιση στον τελικό, που κρίθηκε στο… νήμα.

Ο διαγωνισμός τριπόντων ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού ο τρομερός Ταϊρίς Χαλιμπέρτον ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη στον πρώτο γύρο συγκεντρώνοντας 31 πόντους, ισοφαρίζοντας παράλληλα την κορυφαία επίδοση του διαγωνισμού.

Ακολούθησε ο Τζέισον Τέιτουμ που είχε 20 πόντους, ο Μπάντι Χιλντ με 23, ο Τάιλερ Χίρο με 18, ο Τζούλιους Ραντλ με 13, ο Κέβιν Έρτερ είχε την χειρότερη επίδοση με 8, γνωρίζοντας αποδοκιμασίες (!), ο Λάουρι Μάρκανεν είχε 20 και ο Λίλαρντ έκλεισε τον πρώτο γύρο με 26 πόντους.

Στον μεγάλο τελικό προκρίθηκαν ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον (31 πόντοι), ο Ντέμιαν Λίλαρντ (26 πόντοι) και ο Μπάντι Χιλντ (23 πόντοι), με τον Μπαχαμέζο των Πέισερς να ξεκινάει πρώτος συγκεντρώνοντας 25 πόντους, όμως ο μυθικός Λίλαρντ απάντησε στο τελευταίο σουτ με την money ball και συγκέντρωσε 26 πόντους.

Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, παρά την εντυπωσιακή του παρουσία στον πρώτο γύρο, δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που δημιούργησε και αρκέστηκε στην τρίτη θέση με 15 πόντους, με το βραβείο να καταλήγει στον Ντέμιαν Λίλαρντ και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

To Top