Νικηφορίδης: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Άρη – Στο χέρι μας είναι να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Το αυριανό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στη Γλυφάδα είναι από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ (12η αγωνιστική, 10/1, 20.00, Διαιτητες: Μυλωνάκης, Μουλά Ε.). Οι δύο ομάδες μάχονται για τους βαθμούς ώστε να πατήσουν πιο γερά στην κατηγορία, με τον Άρη να έχει ένα «καινούριο» πρόσωπο στη σύνθεσή του, τον Στέλιο Νικηφορίδη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας.

Οι «κίτρινοι» προέρχονται από την ήττα στο Βραχάτι, από την οποία, ωστόσο, κρατούν την καλή εμφάνιση και τον κερδισμένο βαθμό κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Αύριο το τρίποντο αποτελεί τον μοναδικό στόχο των Θεσσαλονικιών, αν θέλουν να μην χάσουν το «τρένο» της 8άδας.

Στον αγωνιστικό τομέα, πέραν του Νικηφορίδη, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Γιάννης Χαριτωνίδης, που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από πελματιαία απονεύρωση. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί, όπως είναι γνωστό ο Χρίστος Μπέλος, και έτσι πιθανότατα ο Γιάννης Κυριακίδης θ΄ αγωνιστεί αύριο ως διαγώνιος και ο Νικηφορίδης θα πάρει θέση βασικού στα άκρα.

Από την πλευρά του, ο Σερραίος ακραίος δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Λίγκας σχετικά με τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και την επιστροφή του – για τέταρτη φορά στην καριέρα του στον Άρη.

«Μίλησα με τον κύριο Κώστα Γαβριηλίδη και μου υποσχέθηκε πως η διοίκηση θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Πρέπει να καταλάβουν πως προσωπικά ζω από το βόλεϊ και είμαι ικανοποιημένος με το ενδιαφέρον της διοίκησης. Πήρα υποσχέσεις και γύρισα για να βοηθήσω την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», για να εξηγήσει:

«Όλο αυτό το διάστημα που είχα φύγει από τον Άρη βρισκόμουν στις Σέρρες και έκανα προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα. Αισθάνομαι έτοιμος. Έπαιξα στο φιλικό με τον Ηρακλή την Τετάρτη και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».

Επίσης, αναφερθείς στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Στέλιος Νικηφορίδης στάθηκε στο ότι: «Υπάρχει μία σειρά αγώνων που ο Άρης πρέπει να νικήσει για να αποφύγει τις περιπέτειες. Ένα από αυτά τα ματς είναι και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Αν νικήσουμε ξεκαθαρίζει πολύ το τοπίο. Αν χάσουμε θα μπερδευτούν τα πράγματα», ενώ για την ΑΕΚ είχε να πει: «Η ΑΕΚ περνάει κρίση αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Στον Α΄ γύρο χάσαμε από δικά μας λάθη και διάφορες συγκυρίες και στο χέρι μας είναι να νικήσουμε στη Γλυφάδα».

To Top