Νικηφορίδης: “Περιμένω να δω την ομάδα να αντιδρά”

Το πιο… ελληνικό παιχνίδι του πρωταθλήματος θα γίνει αύριο (19.00) στη Μίκρα, καθώς Άρης και Κηφισιά είναι οι δύο ομάδες που αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς ξένους! Αντίδραση μετά τις δύο ήττες θέλει να δει ο Στέλιος Νικηφορίδης από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Ο παίκτης του Άρη σε δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης τόνισε πως “πρώτα απ’ όλα είναι δύσκολο παιχνίδι, μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, οι οποίες με την επιλογή τους να στηριχθούν μόνο σε Έλληνες παίκτες νομίζω ότι έχουν δικαιωθεί κι έχουν αποδείξει ότι όχι μόνο δεν υστερούν ποιοτικά, αλλά ότι υπάρχουν πολλοί καλοί έλληνες αθλητές” και πρόσθεσε: “Περιμένω να δω την ομάδα μου να αντιδρά μετά τις δύο ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και να επιστρέφουμε στις επιτυχίες”.

Για το παιχνίδι μίλησε και ο Μιχάλης Σαικεϊσογλου, ακραίος της Κηφισιάς: “Έχω καλές αναμνήσεις από τον Άρη, αφού εκεί αναδείχθηκα και είχα καλές χρονιές, αλλά τώρα θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου. Είναι θετικό που και οι δύο ομάδες έχουν μόνο Έλληνες παίκτες, αφού παρά τις ατυχίες που είχαμε εμείς με τους τραυματισμούς που δεν μας έχουν επιτρέψει να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό, αμφότερες έχουν δείξει καλά στοιχεία. Εμείς κόντρα στον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια με τον Άρη. Ο αντίπαλος μας είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, έχει παίξει καλό βόλεϊ ενώ συνεχίζει και στην Ευρώπη και ίσως θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την κούραση των παικτών του”.

 

To Top