Νικηφόρο «καμ μπακ» για την Κ-20

Την επιστροφή στις νίκες, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, πανηγύρισε σήμερα στη Λιβαδειά η Κ-20, επικρατώντας με 0-2 του Λεβαδειακού σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “κίτρινοι” πήραν από αρκετά νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με πλασέ του Δημήτρη Σουνά στο 7′ έπειτα από σέντρα του Κουρέλλα, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με ωραία προβολή του Πάρη Παλιάτσιου στο 23′. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Σουνά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ για τον Παλιάτσιο, ο οποίος στην επιστροφή του στο βασικό σχήμα της ομάδας σκόραρε για δεύτερη φορά εναντίον της Λιβαδειάς, το υπ’ αριθμόν τρία.

Ο Άρης, στο πρώτο ημίχρονο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πετύχε τα δύο τέρματα, τα οποία τον οδήγησαν τελικά στη νίκη. Στην αρχή του δευτέρου μέρους, ο ρυθμός των φιλοξενούμενων έπεσε με αποτέλεσμα οι Βοιωτοί να αυξήσουν την πίεση στα καρέ του Διούδη, χωρίς ωστόσο να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ. Στο τελευταίο 20λεπτο, οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή ισορρόπησαν εκ νέου το παιχνίδι και κατάφεραν να φύγουν από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας με το πολυπόθητο τρίποντο, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία τους.

Το “κίτρινο” συγκρότημα, με τη δεύτερη φετινή του επικράτηση επί του Λεβαδειακού (στο πρώτο ματς είχε κερδίσει με 3-0 χάρη στα γκολ των Παλιάτσιου, Τουλκερίδη και Αντωνιάδη) σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στους 41 βαθμούς, όπου συγκατοικεί πλέον με τον Ατρόμητο. Μόνος πρώτος παραμένει ο Παναθηναϊκός με 49 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με 44.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τουρέ): Μένκα, Κομνός, Βελέζας, Παναγόπουλος, Βαραβέρης, Γκρίτζαπης, Μάγκας, Ζιάκας, Κόκα, Κυπραίος, Σαμπράκος.
ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Διούδης, Μπαγκής (54′ Τσιλόπουλος), Πολιανίδης (62′ Τουλκερίδης), Περήφανος, Νταμαρλής, Γιώρης, Αντωνιάδης, Καραγιάννης, Σουνάς (80′ Ρένια), Κουρέλλας, Παλιάτσιος.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top