ΝΙΚΗ ή… ΝΙΚΗ την Κυριακή και μόνο!

Μία από τα ίδια. Είναι απίστευτα εκνευριστικό να μην μπορείς να σηκώσεις κεφάλι. Έστω για λίγο. Ο Άρης σε ακόμη ένα ματς έδειξε εγκλωβισμένος, άνευρος, σχεδόν απαθής και τελικά έχασε για πέμπτη φορά, σε έξι επίσημα ματς φέτος. Κυριολεκτικά έχασε. Δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά έχασε ο Άρης. Όπως έγινε με τον Απόλλωνα, όπως έγινε με την Καλλονή, όπως έγινε και στην Ξάνθη.

Προφανώς και ο Μιλίνκοβιτς μια ώρα μετά από τη λήξη του αγώνα στο Βόλο, έπαψε να σκέφτεται το πως ήρθε κι αυτή η ήττα και πως ο Άρης θα μπορέσει (είναι απαίτηση όλων) να προκριθεί στην επόμενη φάση σε ένα μήνα στη ρεβάνς.

Είναι βέβαιο πως ο Σέρβος τεχνικός, αλλά ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες του που αγωνίστηκαν στο αποψινό ματς είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το παιχνίδι της Κυριακής. Ένα ματς «do or die» όσο νωρίς κι αν είναι. Ο Άρης επιβάλλεται την Κυριακή να κερδίσει, να… σκοτώσει την κακή ψυχολογία και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

Σίγουρα ο εκνευρισμός υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στις τάξεις του κόσμου. Εκνευρισμός για πολλά. Για το ότι σε ακόμα ένα παιχνίδι Άρη θύμιζαν μόνο οι φανέλες. Για το ότι υπάρχει ενδεχόμενο αποκλεισμού σε μια σεζόν τόσο σημαδιακή που όπως και να παρουσιάζεται η ομάδα, πρέπει να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί. Για το ότι σε ένα ακόμα ματς ο επόπτης σήκωσε αναίτια τη σημαία σε φάση που οι «κίτρινοι» ήταν έτοιμοι να μπουν με την μπάλα στα δίχτυα. Για το ότι ακόμα και στη συγκεκριμένη φάση που ο Μανιάς έπρεπε να μπει με την μπάλα στα δίχτυα, έχασε το κοντρόλ.

Ωστόσο, όσο εκνευρισμένος και να είναι ο Αρειανός πρέπει να το ξεχάσει. Να μην το σκεφτεί καν. Αν το σκεφτεί ίσως χάσει το στόχο του. Κι ο στόχος πρέπει να είναι ένας. Το πώς ο Άρης την Κυριακή θα έχει 4 πόντους. Πως θα κερδίσει για πρώτη φορά φέτος. Ο καθένας ας σκεφτεί τι μπορεί να κάνει και πως μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες. Πως θα τους… τσιτώσει. Τόσο αυτές τις τρεις μέρες που θα μεσολαβήσουν, όσο και την ώρα του ματς.

Ας τους θυμίσει ότι πέρυσι ο Άρης αναστήθηκε ως άλλος Λάζαρος. Την ώρα του ματς στο Χαριλάου δεν θα αρκεί μόνο κερκίδα. Θα χρειαστεί εκκωφαντικός θόρυβος από την ψυχή όλων, ώστε να μπει στο μυαλό και στην καρδιά του κάθε ποδοσφαιριστή πως ο Άρης πρέπει να είναι μετά το τέλος του ματς ΝΙΚΗΤΗΣ.

To Top