ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νικολαΐδης: “Δεν πάω στο Κλεάνθης Βικελίδης, κάποια άτομα με στεναχώρησαν…”

O πρωταθλητής του Tae Kwon Do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αναφέρθηκε στο γαλλικό τραγούδι της Eurovision, όπου εμφανίζεται μέσω μιας φωτογραφίας, στη συνέχεια μίλησε για τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο Metropolis:

Για το πως βλέπει την ομάδα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ: «Από κοντά παρακολουθώ το μπάσκετ. Το ποδόσφαιρο δεν το παρακολουθώ πολύ. Εύχομαι ο σύλλογος να πάει μπροστά και να έρθει στη θέση που του ανήκει και να ανέβει ξανά στην Α’ Εθνική. Σύμφωνα με κάποιους, η παρουσία μου στον Άρη έφτασε την ομάδα εκεί που είναι τώρα ή η παρουσία των ανθρώπων που συμμετείχαν τότε στα διοικητικά».

Για τις ευθύνες που υπάρχουν: «Δεν θέλω να βγάλω την ουρά μου απ’ έξω. Το διάστημα που ήμουν εκεί δεν με χρησιμοποίησε κανένας, ούτε ήμουν εκεί σαν διακοσμητικό στοιχείο. Από τη στιγμή που θεωρεί ο κόσμος ότι έπρεπε να φύγει εκείνο το Δ.Σ. γιατί έφερε το κακό στον Άρη, δεν θέλω να πηγαίνω στο γήπεδο. Παρακολουθώ τους αγώνες από την τηλεόραση. Είμαι στεναχωρημένος με κάποια πρόσωπα».

Για το αν στο μέλλον θα ξαναπάει στο ποδόσφαιρο: «Εδώ λέμε κάτι σήμερα και αύριο αλλάζει. Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω άνετα να πάω στο ποδόσφαιρο. Αντ’ αυτού πηγαίνω στο μπάσκετ που πιστεύω θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο κομμάτι στις ειδήσεις γιατί η ψαλίδα έχει κλείσει πάρα πολύ και η ομάδα είναι κοντά στο να κάνει μεγάλα πράγματα του χρόνου».

To Top