ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νικολαΐδης: “Να μην πυροβολήσουμε ξανά τα πόδια μας στον Άρη”

O Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης και μέλος της οικογένειας του Άρη, μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του κιτρινόμαυρου ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το βιβλίο του Νίκου Παπαδογιάννη στου οποίου την παρουσίαση παρευρέθηκε:

Με τον Νίκο είχα μια επικοινωνία πριν από έναν μήνα που με προσκάλεσε, και με μεγάλη μου χαρά δέχθηκε να συμμετέχω στην παρουσίαση, το βιβλίο το “ξεζούμισα” μέσα σε τρεις μέρες, είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, αστείο και συγκινητικό βιβλίο που εξιστορεί κάποια από τα αμέτρητα ταξίδια που έχει κάνει στο εξωτερικό.

Και παρόλο που μπορεί κάποιος να φαντάζεται ότι είναι ένα βιβλίο που έχει να κάνει με τον αθλητισμό και τις αναμεταδόσεις του κάνει λάθος, γιατί ο Νίκος είναι ένας ταξιδευτής του κόσμου, η μεγάλη του αγάπη είναι τα ταξίδια, και βεβαίως έχει πάει σε μέρη εκτός Ευρώπης και πάρα πολύ μακριά.

Για το τι κάνει όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα:

Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη όπως πάντα, συνεχίζω να ακολουθώ το άθλημα μου, προπονούμε και προπονώ μικρά παιδάκια, τα μικρά παιδάκια είναι ένα πολύ μεγάλο αγχολυτικό για τον καθένα.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη:

Παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, θέλω πραγματικά να δω την ομάδα να πετυχαίνει αυτά που της αξίζουν.

Για την ομάδα του ποδοσφαίρου:

Η “υπομονή” είναι μια λέξη που δεν μας αρέσει, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε αν δεν θέλουμε να πυροβολήσουμε το πόδι μας και να καταστρέψουμε ότι καλό φαίνεται ότι πάει να γίνει

Το δεκαπενθήμερο που μεσολαβεί είναι πάρα πολύ καλό για την ομάδα και τον επόμενο προπονητή, τον οποίο φυσικά πρέπει να στηρίξουμε.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει ο Θόδωρος Καρυπίδης:

Καταρχήν δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να πιστεύω το αντίθετο, μου έχει δώσει μόνο θετικά σημάδια και φαίνεται ότι προσπαθεί να φτάσει στους στόχους που έχουν τεθεί.

Ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο για τις δικές του δυνατότητες και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο, να υπάρχει μια σειρά και μια τάξη.

Για το μπάσκετ:

Η συνέχεια φαίνεται δύσκολη, ελπίζω τα πράγματα να στρώσουν μέσα στην χρονιά, ελπίζω αν αρθεί το μπαν για να πάρει η ομάδα μια ανάσα ταλέντου για να βοηθήσει στην φετινή χρονιά.

Ελπίζω ότι το μέταλλο, ο κόσμος και η ιστορία της ομάδας θα την βοηθήσει να μην ζήσει και πάλι καταστάσεις όπως οι περσινές.

To Top