Νικολαΐδης: “Ο Άρης πρέπει να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον εαυτό”

Ο Ολυμπιονίκης του Τάε κβο ντο και πρώην μέλος του δ.σ. της Λέσχης Φίλων Άρη μίλησε ανάμεσα στ’ άλλα, σήμερα και για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

«Καταρχήν για να φιλάμε τα ρούχα μας και επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας είναι καλύτερα να μην μιλάμε ακόμα για οριστικά πράγματα” είπε μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” για να συμπληρώσει: “Να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί πολλά έχουμε δει. 90 λεπτά χωρίζουν τον Άρη, αν κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη παραμένει και μαθηματικά. Οι παίκτες μπόρεσαν και ανταπεξήλθαν στα τελευταία παιχνίδια, είναι στο χέρι τους να κερδίσουν και τώρα».

Για την εξυγίανση του Άρη:

«Το πρόβλημα είναι γενικό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Άρης είναι μεν στις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση αλλά υπήρχαν ομάδες που χρωστούσαν πολλά περισσότερα λεφτά, αλλά πήραν αδειοδότηση. Πρέπει να κοιτάξουν και αυτές οι ομάδες το μέλλον τους. Ο Άρης για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσει τον ίδιο του τον εαυτό. Το καλύτερο είναι να περάσει η τελευταία αγωνιστική για να ηρεμήσει ο κόσμος και μετά ο Άρης να κοιτάξει την επόμενη μέρα.

Αν χρειαστεί να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο τον Άρη θα το κάνω, αλλά μακρυά από θέσεις που είχα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν και με απογοήτευσαν πάρα πολύ στον σύλλογο και πλέον προτιμώ να κρατήσω την ιδιότητά μου σαν φίλαθλος της ομάδας και τίποτα παραπάνω. »

To Top