Νικολαϊδης: “Δεν έδωσα χαρά σε όσους με πίστεψαν”

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης δεν στάθηκε σε δικαιολογίες ή λόγους για την αποτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Δεν ήταν καλός και έχασε. Αυτό είπε σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, προσθέτοντας πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι παρών στο Ρίο το 2016!

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τάε κβον ντο υποστήριξε αρχικά πως “εδώ και ενάμιση χρόνο η προετοιμασία μου πήγαινε πολύ καλά. Τους τρεις τελευταίους μήνες είχα κάποιους τραυματισμούς και άλλες ατυχίες, αλλά δεν μου αρέσει να στέκομαι σε δικαιολογίες. Μόνο όταν είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου μπορείς να προχωρήσεις και γι αυτό πιστεύω πως ακόμα και για να τραυματιστείς έχεις κάνει κάπου λάθος. Δεν τα κατάφερα ούτε κατά διάνοια όσο θα ήθελα και δυστυχώς δεν έδωσα χαρά σε όσους με πίστεψαν”.

Για το αν θα είναι παρών το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είπε ότι “θα δούμε αν θα πάμε, χρόνο με το χρόνο. Ακόμα δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα. Μερικά πράγματα όμως έχουν αλλάξει. Πλέον είμαι πατέρας και έχω πολύ περισσότερες ευθύνες. Δεν μπορώ να έχω προτεραιότητα μου την προπόνηση, αλλά και δεν θα τα παρατήσω κιόλας. Αν είμαι σε καλή κατάσταση και οι συνθήκες στον ελληνικό αθλητισμό γενικά το επιτρέψουν τότε γιατί όχι; Απλώς δεν βιάζομαι και με το πέρασμα του χρόνου θα πάρω την απόφαση μου”.

 

To Top