Νικόπουλος (Sportvision): «Μόνο η διοίκηση Ηλιάδη ανταποκρίθηκε»

Τη δική του απάντηση στις καταγγελίες του Δημήτρη Ηλιάδη, που αφορούν το χρέος των «κίτρινων» προς την εταιρεία SportVision έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος αυτής, Στέφανος Νικόπουλος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για το πώς έχει η συμφωνία:

«Το 2006 έγινε μια συμφωνία για τις διαφημιστικές πινακίδες, αλλά και για κάποια χορηγικά προγράμματα. Όμως, όταν ήρθε η ώρα για ν΄ αρχίσουμε να εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας, έγινε καταγγελία της σύμβασης από τον κύριο Σκόρδα, ζητώντας μας 400.000 ευρώ αντί για 300.000 που ήταν η αρχική συμφωνία. Εμείς δεν ήμασταν σε θέση να συμφωνήσουμε με τα νέα δεδομένα, αφού υπήρχε ήδη κάποια αρχική συμφωνία, αλλά το κυρίως πρόβλημα για μας ήταν πως υπεστήκαμε μια δυσφήμιση της εικόνας μας στην αγορά. Υπήρξε προσφυγή στα δικαστήρια, αφού δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε με κάποια από τις επόμενες διοικήσεις της ΠΑΕ Άρης. Μόνο, τώρα με τον κ. Ηλιάδη βρήκαμε κάποια ανταπόκριση».

Για το αν υπήρξε κάποια προσπάθεια συμβιβασμού, από πλευράς του Άρη:

«Υπήρχε από κάποια διοίκηση μια επαφή, ώστε να δοθεί μια προκαταβολή κάποιου ποσού και να λυθεί το πρόβλημα, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού πρωτεύων στόχος μας ήταν να εφαρμοστεί η συμφωνία για να ικανοποιηθούν και οι πελάτες μας».

To Top