Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ 4-3: Επική ανατροπή στην… ανατροπή από 1-3!

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στην έδρα της Νιούκαστλ με 3-1, με ανατροπή, αλλά η ομάδα του Έντι Χάου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-3. Πρωταγωνιστές οι δις σκόρερ Ίσακ και Μπαρνς.

Τρομερή ματσάρα στο «St. James’ Park»! Η Γουέστ Χαμ έκανε ανατροπή στην έδρα της Νιούκαστλ, προηγήθηκε με 3-1, αλλά οι γηπεδούχοι γύρισαν τον αγώνα και πήραν τη νίκη με 4-1. Δυο γκολ και μια ασίστ ο Αλεξάντερ Ίσακ, ακόμα δυο γκολ ο Μπαρνς. Στην 8η θέση η ομάδα του Έντι Χάου με 43 βαθμούς, στο -1 από τα Σφυριά, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο.

Mόλις στο 3ο λεπτό ο διαιτητής Ρόμπερτ Τζόουνς είδε πέναλτι σε παράβαση του Τσουφάλ, η απόφαση του επιβεβαιώθηκε από το VAR και ο Ίσακ το μετουσίωσε σε γκολ. Οι Λονδρέζοι γύρισαν το ματς από το ημίχρονο. Στο 21′ ο Πακετά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 45+10′ ο Κούντους έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους έπειτα από ασίστ του Μπόουεν. Οι δυο τους άλλαξαν ρόλους στο 48′, με τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό να δημιουργεί και τον Βρετανό να εκτελεί για το 1-3.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν. Στο 76′ κέρδισαν εκ νέου πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ίσακ. Στο 83′ ο Σουηδός επιθετικός έδωσε ασίστ και ο Μπαρνς έφερε το ματς στα ίσα. Ο Άγγλος εξτρέμ βρήκε και δεύτερη φορά δίχτυα στο 90′, έκανε το 4-3 και έβαλε τη «σφραγίδα» του στην ανατροπή στην ανατροπή. Στο 90+4′ η Νιούκαστλ έμεινε με δέκα λόγω της αποβολής του Γκόρντον με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 90+7′ ο Σούτσεκ έφτασε μια ανάσα από το 4-4 αλλά αστόχησε με κεφαλιά από κοντά.

To Top