Νιόπλιας σε παίκτες του ΟΦΗ ενόψει Άρη: “Θέλουμε να πάμε τελικό”

Τελικό ονειρεύεται ο Νίκος Νιόπλιας. Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, ο προπονητής του ΟΦΗ έδειξε το δρόμο για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Δύο λόγια του Νίκου Νιόπλια μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό έδειξαν και τον δρόμο για την Θεσσαλονίκη. “Θέλουμε να πάμε τελικό, έχω παίξει δύο ως παίκτης και πάντα στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται”, ήταν μερικά από τα λόγια του Νιόπλια μετά τη σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Ιωνικού για το πρωτάθλημα.

Κατά συνέπεια θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στο παιχνίδι με τον Άρη θα κάνει αλλαγές, ήδη ο Βάτερμαν παίρνει την θέση του Επασί όπως και το γεγονός ότι έμεινε στο Ηράκλειο ο Φαν Ντάινεν, φανερώνει τις προθέσεις του τεχνικού του ΟΦΗ να δώσει φανέλα βασικού στον Γιάννου ώστε ο Ολλανδός να παίξει το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό. Όμως από εκεί και πέρα, ούτε πρόκειται να γίνει εκτεταμένο ροτέισον, ούτε να καταφύγει ο Νίκος Νιόπλιας σε πολλές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα έχοντας στο μυαλό του το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου.

To Top