Νιόπλιας στους παίκτες: «Φταίω πρώτος εγώ, πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

Τα είπαν Νιόπλιας, τεχνικό τιμ και παίκτες για την κάκιστη εικόνα του ΟΦΗ με πρωτοβουλία του έμπειρου τεχνικού. Ανέλαβαν τις ευθύνες τους οι δύο πλευρές.

Νιόπλιας, τεχνικό τιμ και παίκτες τα είπαν πριν τη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ. Με πρωτοβουλία του 57χρονου τεχνικού είχαν συζήτηση στα αποδυτήρια σχετικά με την εικόνα της ομάδας και ενόψει της συνέχειας.

Οι Κρητικοί έχουν ξεκινήσει στη σεζόν με 0/2 (3-1 από Ατρόμητο, 0-2 από Παναθηναϊκό), αλλά το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι η απόδοση σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Ο Νίκος Νιόπλιας επεσήμανε ότι είναι ο πρώτος που αναλαμβάνει την ευθύνη και αναγνώρισε τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά τόνισε ότι πρέπει να αντιστραφεί η κατάσταση. Ανέλαβαν τις ευθύνες τους κι οι παίκτες.

«Πρέπει όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από τη θέση που βρίσκεται. Ναι μεν υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες για την εικόνα μας, έχουμε πολλούς τραυματισμούς που μας δημιουργούν εμπόδια στη δουλειά μας, αλλά εμείς οφείλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν σταμάτησα ποτέ να πιστεύω σ’ εσάς. Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη και θέλω να ξέρετε ότι πάντα θα είμαι αυτός που θα βγαίνει μπροστά για εσάς. Με όσα προβλήματα έχουμε, πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας, τώρα που βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Το οφείλουμε στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε χθες και πρέπει να τον φέρουμε ξανά κοντά μας, αλλά και στην ίδια την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά τους οι παίκτες τόνισαν: «Όταν κάτι δεν πάει καλά έχουμε όλοι ευθύνη κι εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να μη συνεχιστεί η κακή εικόνα που δείχνουμε μέχρι στιγμής. Σίγουρα μας έχει προβληματίσει η εικόνα μας, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε ξανά το κλίμα υπέρ μας. Όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και θα κάνουμε ό, τι πρέπει για να το αποδείξουμε στην πράξη».

To Top