“Νιώθουμε ανεπιθύμητοι στο Κλεάνθης Βικελίδης”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Βένος μίλησε για τα θέματα της ομάδας, τονίζοντας πως οι βετεράνοι αισθάνονται πως είναι ανεπιθύμητοι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις¨:

Για τις εορταστικές εκδηλώσεις των 100 χρόνων του Άρη: «Είναι η αλήθεια πως το κλίμα δεν είναι το ιδανικό, επικρατούν άσχημες συνθήκες, ωστόσο, ο Άρης είναι ένα σωματείο που έχει διαδραματίσει ιστορικό ρόλο τόσο στην κοινωνική, όσο και στην αθλητική ζωή της Θεσσαλονίκης. Έχουμε υποχρέωση, επομένως, να κάνουμε κάποιες εκδηλώσεις και θα τις κάνουμε. Ο Άρης δεν γιορτάζει την φετινή «μαύρη» χρονιά, γιορτάζει όλη την 100ετή παρουσία του στα δρώμενα της Θεσσαλονίκης».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Ο Άρης θα κυνηγήσει το παιχνίδι, άλλωστε ο σκοπός κάθε ποδοσφαιριστή, όταν μπαίνει στο γήπεδο, είναι η νίκη, ιδιαίτερα σε αγώνες σαν το Άρης-ΠΑΟΚ που το γόητρο παίζει σημαντικό ρόλο. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο μπάτζετ, όμως, η ψυχή, το πάθος και η ψυχολογία είναι αυτή που παίζει τον πιο σπουδαίο ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια, και είναι κάτι που το έχουμε βιώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Για την μη ενεργή συμμετοχή του ιδίου και άλλων παλαιμάχων από τα διοικητικά δρώμενα του Άρη: «Το θέμα είναι να αισθάνεσαι πως σε θέλουν και σε αποδέχονται. Μέχρι στιγμής νιώθουμε ανεπιθυμήτοι. Εμείς είμαστε κοντά και όποτε μας ζητήθηκε βοήθεια την δίνουμε γιατί αγαπάμε την ομάδα. Παίξαμε πολλά χρόνια και έχουμε βιώσει συναισθήματα με την ομάδα».

To Top