ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νιώπας: «Θα ήθελα τους φίλους του Άρη στο γήπεδο, αλλά…»

Την απόφαση να μην επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Άρη για να βρεθούν στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό σχολίασε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Πιερίας, Νιώπας Γιάννης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Μετρόπολις”:

«Η αστυνομική διεύθυνση Πιερίας έχει βγάλει απαγόρευση για τη μετακίνηση οργανωμένων οπαδών. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 1000 θέσεων και όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο δύσκολο να εξυπηρετηθούν όλοι οι οπαδοί του Άρη. Η αστυνομική διεύθυνση αποφάσισε ότι έπρεπε να πράξει έτσι. Δεν περνάει από το χέρι μας. Εμείς ακολουθούμε αυτό που μας λένε και δεν έχουμε τη δύναμη να κάνουμε και κάτι άλλο.

Θα ήθελα τους φίλους του Άρη στο γήπεδο. Γιατί όχι; Όπως έρχονται οι άλλοι φίλαθλοι θα μπορούσαν να έρθουν και αυτοί του Άρη. Μερικές φορές θέλοντας και μη δεν γίνεται, να επαναλάβω ότι δεν είναι στο χέρι μας. Στο παιχνίδι Κυπέλλου βρέθηκε το γήπεδο της Βέροιας για να διεξαχθεί η αναμέτρηση. Τώρα η Λίγκα αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι στο Αιγίνιο για λόγους ίσης μεταχείρισης απέναντι στις άλλες ομάδες που έχασαν βαθμούς παίζοντας στο Αιγίνιο».

To Top