Νιώστε… Και νικήστε! Από τα λόγια στην πράξη

Ποιος θα περίμενε ότι ένας… μισθοφόρος, όπως καλώς ή κακώς είναι ο Κριστιάν Πορτίγια, θα έδινε το στίγμα του σημερινού αγώνα, από χιλιόμετρα μακριά; Ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο (5.15μ.μ. – PRESSARIS LIVE) στην 13η αγωνιστική και θέλει μόνο νίκη.

Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει το μότο που θυμήθηκε ο Πορτίγια και ανέβασε στο διαδίκτυο τα λέει όλα: «Δείτε τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια μας». Με πιο απλά λόγια; Όπως θα έλεγε ο απλός κόσμος απευθυνόμενος στους παίκτες: “νιώστε”! Και φυσικά νικήστε, δίνοντας ηρεμία και χαμόγελα, όπως και πολύτιμο οξυγόνο.

Σε ότι αφορά στο βασικό σχήμα ουσιαστικά παίζονται δυο θέσεις. Η μια αφορά στην δεξιά πτέρυγα μεσοεπιθετικά και η άλλη αυτή του προωθημένου επιθετικού. Εφόσον ο Αγκάνθο δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε την θέση του θα πάρει ο Κανούλας. Το άλλο δίλημμα έχει να κάνει με την συμμετοχή Σουνά ή Καζναφέρη, με τον Γιαννιώτα να παίρνει θέση στην άλλη πτέρυγα.

Μια αλλαγή αναμένεται στη μεσαία γραμμή. Εκεί ο Καπετάνος φαίνεται ο επικρατέστερος για να συμπληρώσει την τριάδα. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ο Οικονομόπουλος.

Κοέλιο, Παπαστεριανός θεωρείται βέβαιο πως θα καλύψουν τον χώρο ευθύνης τους ανασταλτικά.

Η τετράδα της άμυνας συμπληρώνεται από τους Μαργαρίτη, Παπαζαχαρία, Γιαννίτση, Ψυχογιό. Ο τελευταίος ενδέχεται να μη αρχίσει το παιχνίδι και στη θέση του να τοποθετηθεί ο Καζναφέρης, εφόσον επιλεγεί τελικά ο Σουνάς στην επίθεση. Ο Μάρκος Βελλίδης θα υπερασπιστεί τα δοκάρια των κίτρινων.

Η 20μελής αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Κανούλας, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Θα απουσιάσουν ο τραυματίας Ρούμπεν Πουλίδο, ο εγχειρισμένος Ανδρέας Ηρακλής, καθώς και ο τιμωρημένος Γιάννης Γκέσιος, που αποβλήθηκε στην Κομοτηνή. Επανέρχεται ο Γιάννης Γιαννιώτας (εξέτισε την ποινή του).

Aπό την άλλη στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς τέθηκε ο Πίτου Γκαρσία. Στην αποστολή είναι και ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Ο Αργεντινός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου, αφού το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε μετά το ματς με την Ξάνθη, ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Η αποστολή του Ατρόμητου, αναλυτικά:  Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Αθανασίου, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπρίτο, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αθηναίος Γιώργος Δασκαλόπουλος, ο οποίος δεν έχει… “πρότερο έντιμο βίο” σε αγώνες του Άρη, αν κρίνουμε από την παρουσία του στο περσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη (1-1), όπου τα έκανε… μαντάρα! 

To Top