Νοικιάζει στον εαυτό του το γήπεδο με 1.500 ευρώ κι έκανε sold out των 300.000 ευρώ!

Aπό ιστοσελίδα της Μαγνησίας ρεπορτάζ με ημερομηνία 18 Απριλίου 2022:

«Στα ίδια επίπεδα παραμένει για την ποδοσφαιρική ομάδα ΝΠΣ το ενοίκιο που ορίζει ο Δήμος Βόλου για το 2022-2023, προκειμένου να έχει έδρα το Πανθεσσαλικό.

Το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα και θα ανανεώσει την σύμβαση στα 1500 ευρώ τον μήνα. Την σύμβαση για λογαριασμό του Δήμου Βόλου υπογράφει ο Α. Μπέος και την σύμβαση για λογαριασμό του ΝΠΣ θα υπογράψει ο ίδιος, καθώς είναι πρόεδρος της ομάδας, μέχρι το 2024. Ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «ΒΟΛΟΣ» ζητά με την αρ. πρωτ. 28160/18-4-2022 αίτησή του προς το Δήμο Βόλου την εκ νέου παραχώρηση της χρήσης του Πανθεσσαλικού σταδίου για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Επισημαίνεται, ότι το συγκεκριμένο μίσθιο δεν παραχωρείται για αποκλειστική χρήση, αλλά γίνεται πάντα συνεννόηση χρήσης και παραχώρησης από τον Δήμο Βόλου».

Aνακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος, ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «Η ΠΑΕ Βόλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει ήδη γίνει sold out των εισιτηρίων του σημερινού αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, καθώς έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας το νότιο πέταλο (προς την πόλη) θα παραμείνει κλειστό για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί 15.120 εισιτήρια αγώνα, 1.000 παιδικά εισιτήρια για τις ακαδημίες και τα σχολεία της πόλης και 750 εισιτήρια διαρκείας, ενώ η χωρητικότητα του Νοτίου πετάλου το οποίο θα παραμείνει κλειστό είναι 5.000».

Με δύο λόγια; Ο Αχιλλέας Μπέος ως δήμαρχος Βόλου νοικιάζει το Πανθεσσαλικό στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος (αλήθεια θα μάθουμε ποτέ ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ΠΑΕ;) και το κάνει με σκόντο προκλητικό καθώς καμιά δημόσια εγκατάσταση αυτού του επιπέδου δεν μπορεί να έχει ενοίκιο 1500 ευρώ τον μήνα: Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος νοικιάζει τις κερκίδες του γηπέδου σήμερα στους φίλους του Παναθηναϊκού με γενική είσοδο 20 ευρώ (50 στα VIP) άρα η ΠΑΕ του έχει ξαφνικά ένα απροσδόκητο κέρδος που δεδομένα ξεπερνά τις 300.000 ευρώ!

 

Ποιος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος; Μα φυσικά ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος. Αυτά δεν πρέπει να γίνονται ούτε στο σινεμά!

Θέλετε και κάτι παραπάνω. Ο Δήμαρχος Βόλου, Δήμαρχος είναι άρα υπογράφει συμφωνίες και με άλλους, όπως για παράδειγμα την ΕΠΟ. Δίνει στην Ομοσπονδία το γήπεδο για κάποια ματς Nations League και η ΕΠΟ με τα λεφτά των άλλων αναλαμβάνει τα βελτιωτικά έργα που απαιτούνται στο γήπεδο. Ποιο γήπεδο; Αυτό που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ Βόλος, που έχει πρόεδρο τον Αχιλλέα Μπέο.

Ανακοίνωση της 10ης Μαρτίου: «Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Δημητρίου και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με αντικείμενο τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στο μνημόνιο προβλέπεται ότι ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει τα έργα βελτίωσης που απαιτούνται, έτσι ώστε το Πανθεσσαλικό να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA για να φιλοξενήσει αγώνες του UEFA Nations League».

Όπως καταλαβαίνει κάθε κανονικός άνθρωπος εδώ μιλάμε για μια υπόθεση που ξεπερνά κατά πολύ το ποδόσφαιρο και αγγίζει τα όρια της πρόκλησης σε επίπεδο πολιτικό μιας και ένας Δήμαρχος προσφέρει σε έναν Ιδιώτη μια τεράστια αθλητική εγκατάσταση αντί 1.500 ευρώ. Ο ίδιος δήμαρχος συμφωνεί με την ΕΠΟ τα βελτιωτικά έργα της εγκατάστασης να τα πληρώσει η Ομοσπονδία. Και ο Ιδιώτης μπορεί να μαζεύει 300άρες από τα εισιτήρια των αγώνων. Θα ήταν σκάνδαλο ούτως ή άλλως. Πολλώ δε μάλλον όταν ο Δήμαρχος και ο Ιδιώτης είναι τελικά το ίδιο πρόσωπο”.

Πηγή: in.gr

To Top