ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νοκ άουτ για 20 μέρες Σάκοτα και Βασιλειάδης

Ντούσαν Σάκοτα και Κώστας Βασιλειάδης θα μείνουν εκτός δράσης για τις επόμενες 15-20 μέρες, εξαιτίας μυικού σπασμού στη σπονδυλική στήλη και θλάσης, αντίστοιχα.

Οι δυο παίκτες τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Άρη και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής (15/1) έφερε… άσχημα νέα στον Γιούρι Ζντοβτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προβλημάτων συνέχεια στην ΑΕΚ, που επί μακρόν θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο βασικών παικτών της

Νοκ άουτ για 15 – 20 ημέρες τέθηκαν ο Ντούσαν Σάκοτα και ο Κώστας Βασιλειάδης, μετά και τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκαν σήμερα (15/01) στην «Ευρωκλινική Αθηνών», υπό την επίβλεψη του επικεφαλής  της  ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ B.C., Ηρακλή Πατσόπουλου.

Ο Ντούσαν υπέστη έντονο μυικό σπασμό στην οσφυική μοίρα της σπονδυλικής  στήλης, με μικρή ρήξη του ινώδους δακτυλίου του Ο4-Ο5 δίσκου, στη διάρκεια τη αναμέτρησης  Κυπέλλου με τον Άρη.

Ο Κώστας υπέστη θλάση 1ου βαθμού στην έξω γαστέρα του δικεφάλου γαστροκνημίου στο δεξί πόδι. Θα προστατευτεί ο αθλητής και επιμηκυνθεί ο χρόνος αποθεραπείας του με απόφαση του ιατρικού επιτελείου, επειδή προέρχεται από πρόσφατο τραυματισμό σε άλλο σημείο».

To Top