Νοκ άουτ και για την Ατλέτικο ο Ιμπραΐμοβιτς

Ο Στέφανο Πιόλι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει και πάλι πρόβλημα τραυματισμού, ούτε αύριο κατά της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σαν Σίρο» για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής της Μίλαν επιβεβαίωσε πως ο Σουηδός επιθετικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του και τον άφησε εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα της Μίλαν με την Ατλέτικο για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Η αποθεραπεία στον αχίλλειο τένοντα του 39χρονου επιθετικού πηγαίνει πιο αργά από ότι αναμενόταν.

Τη φετινή σεζόν ο Ιμπραΐμοβιτς έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής μόλις σε έναν αγώνα και σε αυτόν ως αλλαγή. Κόντρα στην Λάτσιο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου μάλιστα σημείωσε και γκολ στη νίκη της Μίλαν με 2-0. Ο Ιμπραϊμοβιτς, που θα κλείσει τα 40 του σε λίγο καιρό, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με αντίπαλο τη Λάτσιο, τέσσερις μήνες μετά από τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, που χρειάστηκε εγχείρηση τον Ιούνιο και τον υποχρέωσε να χάσει το Euro.

To Top