Νοκ άουτ και ο Κουκουλάς για τον Κολοσσό

Με αρκετά προβλήματα ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του Κολοσσού. Ο Λάρον Ντέντι έμεινε εκτός, ο Δημήτρης Τσαλδάρης βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, ο νέος Αμερικανός αναμένεται σήμερα το βράδυ στην… Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί χωρίς προπόνηση, ενώ ο Μανόλης Κουκουλάς έμεινε στη Ρόδο λόγω τραυματισμού.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα των Ροδιτών “χωρίς το Μανώλη Κουκουλά θα ταξιδέψει τελικά η αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στη Θεσσαλονίκη εν όψει του αυριανού αγώνα (17:00 ΕΤ3) με τον Άρη. Ο νεαρός αθλητής δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και αποφασίστηκε να παραμείνει εκτός αποστολής. Η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο «Βενετόκλειο» και στις 15:45 η ομάδα μας θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου αύριο να αντιμετωπίσει τον Άρη στο φινάλε του α’ γύρου”.

Ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει στη διάθεσή του, στο αυριανό παιχνίδι τους: Γιάννη Γεωργαλλή, Φάνη Κουμπούρα, Μάρκους Χάτεν, Γιώργο Καλαϊτζή, Άλεξ Βουγιούκα, Αλέξανδρο Αυγενικό, Γιάννη Καλαμπόκη, Κέβιν Λάνγκφορντ, Στέφαν Νάτζφεϊ, Σάββα Ματσαμά, Χερμπ Πόουπ και Γιώργο Δανά.

 

To Top