ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νοκ άουτ με Λαύριο ο Τέιλορ, δέχθηκε χτύπημα στη μέση, την τελευταία στιγμή ο Τζάκσον

Νοκ άουτ τέθηκε με Λαύριο ο Τέιλορ, μια και δέχθηκε χτύπημα στη μέση! Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Τζάκσον!

Ο Αρης αντιμετωπίζει το Σάββατο (08/04, 17:00,  εκτός έδρας το Λαύριο στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μία μεσημεριανή προπόνηση και αρκετά προβλήματα.

Εκτός αποστολής του αγώνα έμεινε ο Ζερμέν Τέιλορ. Όπως αναφέρει η ενημέρωση από την ΚΑΕ: “Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στη μέση μετά από χτύπημα που δέχτηκε στη χθεσινή προπόνηση. Ο Τέιλορ θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και θα εκτιμηθεί η κατάστασή του τις επόμενες μέρες, όπου θα κριθεί κατά πόσο μπορεί να ξεπεράσει τα πρόβλημα που αντιμετωπίζει”.

Επίσης εκτός προπόνησης έμεινε και ο Τζάστιν Τζάκσον λόγω των ενοχλήσεων στο πέλμα. “Ο Αμερικανός σέντερ θα ακολουθήσει την αποστολή στο Λαύριο και αύριο θα φανεί αν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της για τη νίκη” όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Justin Jackson, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Will Cummings, Θόδωρος Ζάρας, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Βασίλης Καββαδάς, Tadija Dragicevic.

To Top