Νοκ άουτ ο Βεζένκοφ με φλεγμονή στο έντερο!

Μεγάλη φλεγμονή στο έντερο ταλαιπωρεί τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από τον αυριανό αγώνα του Άρη με τον Πανελευσινιακό, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΚΑΕ!

Χαρακτηριστικά η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει πως “ο νεαρός αθλητής του Άρη επρόκειτο να ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και η κατάσταση του δεν ενέπνεε καμία ανησυχία. Παρ’ όλα αυτά, το πρόβλημα για τον φόργουορντ του Άρη ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (13/12)  όταν και άρχισε να αισθάνεται  έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα έως αργά το βράδυ και τα ξημερώματα του Σαββάτου μετέβη στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και αξονική. Οι αρχικοί φόβοι που είχαν να κάνουν με σκωληκοειδίτιδα δεν επιβεβαιώθηκαν, όμως, η διάγνωση του ειδικού χειρούργου που τον εξέτασε ήταν ότι ο αθλητής έχει μεγάλη φλεγμονή στο έντερο.

Ο Αλέξανδρος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από δική του επιθυμία και θα ακολουθήσει αγωγή με αντιβίωση, καθώς και πολύ προσεκτική διατροφή για τις επόμενες ημέρες. Θα επανεξεταστεί τη Δευτέρα.

Την αποστολή θα ακολουθήσει ο Κώστας Μήτογλου”.

 

To Top