Όχι άλλο “πόνο”! Πού είναι το… χρήμα; “Αποκλειστικές” φωτογραφίες στο… facebook του Αθανασιάδη που “άδειασε” ο Ηλιάδης

Σε αυτήν την κατάσταση… τρέλας που επικρατεί στον Άρη, είδαμε, βλέπουμε και θα δούμε ακόμη περισσότερα. Την ώρα που ο κόσμος των κίτρινων κρατάει στα όρια του ανοχές, αντοχές και την αξιοπρέπεια του, υπάρχει η διάθεση να γίνει “εύκολη λεία” ο “πόνος” αυτού του κόσμου!

Επειδή δεχθήκαμε αρκετά  e-mails φίλων του Άρη, οι οποίοι ρωτούσαν σχετικά με τις… “αποκλειστικές” (το από πότε η δημοσιοποίηση στο facebook θεωρείται αποκλειστικό, θα μας απαντήσουν οι… ερευνητές του μέλλοντος) φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, έχουμε να “καταθέσουμε” τα εξής απλά πράγματα:

1. Οι “αποκλειστικές” φωτογραφίες ανέβηκαν πριν δυο ώρες στον προσωπικό λογαριασμό του facebook του συμβούλου Θανάση Αθανασιάδη (καμία σχέση με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ που άφησε χρέη… βουνό), εντελώς… αυθόρμητα και αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης φρόντισε να τον… “αδειάσει” στη δήλωση που έκανε χθες.

2. Οι φωτογραφίες έχουν ημερομηνία, έγιναν πριν από τρεις μήνες, όταν και πάλι ο Θανάσης Αθανασιάδης (καμία σχέση με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ που άφησε χρέη… βουνό), φρόντισε να τις ανεβάσει το διαδίκτυο. Δεν πιστεύουμε ότι παρεξήγησε τα… περιβόητα 15′ της δημοσιότητας.

3. Για την ιστορία, ας θυμηθούμε τη δήλωση του Ηλιαδη με : “Η παρερμηνεία δηλώσεων που έκανε ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Θανάσης Αθανασιάδης είχε ως αποτέλεσμα: α) να αλλάξει ο ρυθμός των συναντήσεων που είχα με τον κ. Κωνσταντινίδη, β) την δημοσιοποίηση του ονόματός του και από την πλευρά μου, όταν πλέον αυτό είχε ξεφύγει από τα όρια της εχεμύθειας”. Τα συμπεράσματα δικά σας

4.  Και επί της διαδικασίας. Ο κόσμος του Άρη δεν θέλει ούτε φωτογραφίες, ούτε άλλο “πόνο”, ούτε παχιά λόγια. Αηδίασε. Κουράστηκε.

5. Ο Ηλιάδης (επειδή ζήτησε απόλυτη εχεμύθεια) γνωρίζει ότι για μια ακόμη φορά ένας σύμβουλος του τον εκθέτει επικίνδυνα;

Η ερώτηση απλή, όσο κι αν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, αλλά ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του Άρη: 

Πού είναι το χρήμα;

Ιδού, λοπόν, τα…αποκλειστικά (και χωρίς λογότυπα):

 

To Top