Νοκ άουτ ο Βράνιες, χαμόγελα για Καπετάνο, Τσέζαρεκ, Νέτο

Απών από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, αλλά ενδεχομένως και από εκείνη που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, θα είναι ο Γιούριτσα Βράνιες, αφού οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους. Ο Κροάτης μέσος έχει υποστεί ελαφριά θλάση και θα μείνει για μία εβδομάδα εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων.

Ο Βράνιες είχε μπει ως αλλαγή στο 76′ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά και αισθανόταν ενοχλήσεις μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση ελαφριάς μορφής. Εκτιμάται ότι θα επανέλθει σε φουλ ρυθμούς στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, υπήρχαν και ευχάριστες ειδήσεις στην σημερινή πρωινή προπόνηση, η οποία περιλάμβανε οικογενειακό διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για όλους όσοι δεν είχαν αγωνιστεί βασικοί στην Κρήτη.

Στο διπλό αυτό συμμετείχαν κανονικά οι Καπετάνος, Τσέζαρεκ και Νέτο, δείχνοντας ότι ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους, ενώ το «παρών» έδωσαν και αρκετοί νεαροί από την ομάδα Κ-20, κατόπιν επιθυμίας του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ο Καρίμ Σολτάνι, χωρίς πάντως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία ενόψει Νέα Σμύρνης. Για τους υπόλοιπους βασικούς του «Γεντί Κουλέ», υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

Σήμερα το πρωί, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη μαζική εγγραφή του ποδοσφαιρικού τμήματος στη Λέσχη Φίλων Άρη, πραγματοποιήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η φωτογράφηση της ομάδας για τις ανάγκες της εταιρείας αυτοκόλλητων που αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Σούπερ Λίγκας.

To Top