Νοκ άουτ ο Ηρακλής, μέσα ο Ουντότζι! 19 στην αποστολή με Ιμπέχ, Τριανταφυλλάκο, Παπαδόπουλο!

Η απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο είχε και ευχάριστες και δυσάρεστες ειδήσεις για τον Άρη, ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», την Κυριακή στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Τα “καλά νέα” ήρθαν από τον Σαλόζε Ουντότζι, ο οποίος έδωσε το παρών στην αποστολή και μέχρι την τελευταία στιγμή θα παλέψει για να συμμετέχει κανονικά στη “μάχη” της Κρήτης. Τα “άσχημα” νέα ήρθαν από τον Ανδρέα Ηρακλή, ο οποίος είχε τη θέληση να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Σέρβος τεχνικός πήρε στην αποστολή και τους Ιμπέχ, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλάκο.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Αγκάνθο, Έλσνερ, Iμπέχ Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Μπάμπης Οικονομόπουλος, πέρα από τον τραυματία Ανδρέα Ηρακλή.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ το απόγευμα η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για το Ηράκλειο της Κρήτης.

To Top