Νοκ άουτ ο Μέις στο Καναδάς – Βραζιλία, αμφίβολος και με Άρη

Ο Εξέβιερ Ρατάν Μέις αν και κλήθηκε να ενισχύσει την εθνική ομάδα του Καναδά στα προκριματικά του World Cup, εν τέλει δεν θα δώσει το παρών ούτε στην αναμέτρηση με την Βραζιλία, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πόδι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου, την προηγούμενη Κυριακή, ο Εξέβιερ Ρατάν Μέις αναχώρησε για τον Καναδά, με σκοπό να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και να μπει στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας της χώρας για τα παιχνίδια με Βενεζουέλα και Βραζιλία, στο πέμπτο «παράθυρο» της FIBA.

Παρ’ όλα αυτά, ο γκαρντ της ΑΕΚ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να μην πάρει χρόνο συμμετοχής σε κανένα από τα δύο παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του. Ο απόφοιτος του Florida State έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσει τον τραυματισμό, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

Έτσι, στην θέση του βρέθηκε ο Κάντρε Γκρέι, με σκοπό να καλύψει το κενό που δημιούργησε η απουσία του Ρατάν Μέις.

Παράλληλα, ο γκαρντ της ΑΕΚ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων στη χώρα του και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει το πρόγραμμα με την ΑΕΚ.

Κι όλα αυτά με την Ένωση να έχει «χτυπηθεί» από πολλές ατυχίες κατά τη διάρκεια της διακοπής, οι οποίες την οδήγησαν ακόμα και στη ματαίωση του φιλικού με τον Χολαργό στο κλειστό «Α.Τρίτσης» το περασμένο Σάββατο. Σε κάθε περίπτωση ο Ρατάν Μέις εξακολουθεί να πονάει από τον τραυματισμό που αποκόμισε στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ, στο Βέλγιο και υπάρχουν επιφυλάξεις αναφορικά με την συμμετοχή του στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Άρη (08/12, 17:30).

To Top