Νοκ άουτ ο Τσιτσιπάς από το Γουίμπλεντον!

«Βόμβα» μεγατόνων στο Γουίμπλεντον! Ο Τόμας Φαμπιάνο, νούμερο 89 στον κόσμo, κέρδισε με 3-2 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά και «πέταξε» εκτός τον Έλληνα τενίστα από τον πρώτο γύρο!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Εκπληκτικός ο μικρόσωμος Ιταλός, λύγισε με 6-4, 3-6, 6-4, 6-7(8), 6-3 τον Στεφ και πήρε μεγάλη πρόκριση στη φάση των «64», όπου θα βρει τον Ίβο Κάρλοβιτς.

Δεν βρέθηκε στην καλύτερή του μέρα ο Τσιτσιπάς, ωστόσο είχε και απέναντί του έναν τενίστα που έκανε το… ματς της ζωής του και πήρε δικαιότατα τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του!

Σίγουρα μια απογοητευτική ήττα για τον νεαρό τενίστα, που έβλεπε πολύ μακριά στη διοργάνωση και ήλπιζε ότι θα έκανε το καλύτερό του Grand Slam σε μια επιφάνεια που ταιριάζει απόλυτα στο παιχνίδι του.

Το ματς, ωστόσο, «στράβωσε» από το ξεκίνημα και ο Στέφανος βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, χωρίς ποτέ να μπορέσει να δώσει τον δικό του ρυθμό.

Παρότι κατάφερε παλικαρίσια να σώσει δύο ματς πόιντ και να στείλει τον αγώνα σε πέμπτο σετ, δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το μομέντουμ ήταν στην πλευρά του και έτσι γνώρισε ίσως την πιο οδυνηρή ήττα στην καριέρα του. Κυρίως διότι οι προσδοκίες ήταν μεγάλες…

To Top